17. huhtikuuta 2019

Pääsiäisen koti

Hauskaa huomata värien villinä hiipivän sisälle. Tosin pitäydyn vain värikkäissä kukissa. Muuten olen kovin tylsä värien käyttäjä, mitä niitä nyt onkaan muta, savi ja hiekka. Tiedetään, melkein narskuu hampaiden välissä tylsyys ;). Paljon iloisemmalle kuulostaisi pinkki, keltainen ja ehdottomasti villi vaaleansininen.

Siihen pääsiäiseen kotona valmistaudun kasalla kananmunia, koristeena ihanimpia ilman suurempia operaatioita. Tänä vuonna ehdoton lempikoriste on tuo noitien noita, jonka ostin Leenan sympaattisesta Vanha Postineiti - puodista. Puotikissana kaupalla kehrää kuvien Maisa. Hyvään oloon voi siis hyrinän avulla kääriytyä heti oven avattuaan. Ennätän vielä hakea kuorman pajunkissoja, sillä meillä kotona ei Maisaa ole kehräämässä. Kokeillaan, jos pajunkissat osaisivat vaikka hyristä ;).

Ihanaa pääsiäistä sinne, muistakaas viritellä ajoissa luudat valmiiksi. Tavataan Kyöpelivuoren liepeille, Ilona


8 kommenttia:

 1. Ihanaa pääsiäistä sinullekin! Pitääkin tästä lähteä luutaostoksille :D

  VastaaPoista
 2. Kyllä kukillakin sitä väriä hyvin saa - ja jos koti on neutraalin värinen, voi käyttää ihan minkä värisiä kukkia tahansa;)
  Noita olkkarin valaisimia olen jo vuosikausia kuolannut, mutta ovat vaan meidän nykyiseen olkkariin liian massiivisia. Ehkä sitten seuraavaan...
  Riemullista pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta - värikylpyillään siis kukissa. Valaisimista olen kyllä tykännyt, edelliseen kotiin ne olivat kyllä liian massiiviset :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja kauniit kukat! oikein ihanaa pääsiäisenaikaa ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hurjan ihana tuoksu lähtee keltaisista hyasinteista - ihan lempparit. Aurinkoa Leena ♥

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!