12. huhtikuuta 2019

Sisustusperjantai
No, sehän iskee aina salamana taivaalta. Yleensä siivoan kodin jo torstaina touhukkaana. Tunnustan muuten imurilla ajelun olevan oikeastaan kivaa - se muuttui sellaiseksi löydettyäni tuoksukuulat, jotka sujahtavat imurin pussiin. Tällä kertaa koti tuoksui vaniljalle imurin kahvaan tarttuessani. Saattaa olla, että intopinkeänä touhutessani imuri kiihtyy ylinopeuden rajamaille ;).

Sisustusperjantai on tänään kivempi kuin yleensä. Seinillä komeilevat Patiinaputiikin Jaanalta ostetut pilarit, jotka kannattelevat minun mustaksi maalilla suhautettuja pupuliineja. Pilareihin ihastuin Jaanan luona sisustuskuvaillessani. Ihana idea - ja ihan luvan kanssa Jaanalta napattu. 

Pilareiden oston jälkeen myönnän sortuneeni aika usein vierailemaan täällä. Nimeni saattaa löytyä jonkun ihanan aarteen tai muutamankin kohdalta. Kuvien, vanha tarjoilulautanen on yksi Portaasta tänne matkanneista ihanuuksista. 

Meitä sisustajia on niin erilaisia, minä rakastan kerroksia ja tarinoita. Se, että jokin on itse tehty on mielestäni erityistä. Elämän jäljen näkyessä jää heti miettimään, mitä kaikkea esine onkaan kuullut tai nähnyt.

Tänään kirjoitan kalenteriin vapaapäivä, sillä onhan sisustusperjantai. Hurautan Minillä kirpparille ja kukkakauppaan - se on vaarallista se. Jostainhan on kuitenkin jännitys arkeen saatava, eikö vain ;).


Jännittävää viikonloppua, Ilona

5 kommenttia:

 1. Niin paljon, niin ihanaa ja kaunista ♥ Aurinkoista viikonloppua ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kauniisti sanottu - nyt ei ala sisustuskärpänen rauhoittua millään ;)Aurinkoa Leena viikonloppuun, meidän leveyksillä sitä on luvassa ♥

   Poista
 2. Uskomattoman kaunista! Sinulla se on tuo sisustamisen taito hyppysissäsi. Nuo vanhat pylväät näyttävä siltä, kuin olisivat aina seinälläsi olleet.
  Minulla olisi tänään siivousurakka edessä ja on ihan totta, että tuoksut tekevät imuroinnista paljon mielekkäämpää. Tällä hetkellä käytössäni on sitruksen tuoksuinen imuripuuteri :)
  Näen jo silmissäni kuinka huristat kukkakaupasta auto kukkia täyteen lastattuna. Ihanaa vapari Ilona!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Jaana - niin inspiroiduin teillä, ihan kaikesta. Inspiroituminen näyttää jatkuvan putiikin sivuilla. No, ei huono arvaus keltaisia hyasintteja auto oli täynnä kotiin kurvatessa. Löytyi sieltä yksi noita-akka luudallakin, voi pohtia olinko se minä vai jotain muuta ;) Oli ihan paras vapari!

   Poista
 3. Käynti kirpparilla on vaarallista, oot ihana :)
  Kivaa viikonloppua Ilona <3

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!