19. toukokuuta 2019

Sisustuslehden sivuille


Täytyy tunnustaa, että täällä kukkapäivä on melko usein. Kuva-arkistojen kätköt paljastavat näin olleen jo vuosien ajan. Mikä hurmaavin aika on käynnistynyt -  pioneiden aika. Voiko niitä olla tuomatta kotiin kauppareissulta -  ei tietenkään. Täällä on tänään auennut tuomenkukat, jotka nyt vaativat parikseen vaaleanpunaisia hattarakukkia. Saatan vaivihkaa käydä kaupassa, muka hakemassa maitoa. Totuus on kuitenkin se, että hiivin takaisin pioninipun kanssa.

Nyt on luonto minusta kauneimmillaan, ensi viikko on täynnä kesäisiä kuvauspäiviä. Luvassa hilpeitä hetkiä kotikaupungin metsissä ja puistoissa. Samalla täällä täytetään kalenteriin vierailuja kodeissa ja mökeillä. Vielä etsin muutamaa ihanaa paikkaa, jonne sujahdan kameran kanssa vieraaksi. Sujauta viesti minulle ilona@ilonapietilainen.fi - jos teillä kuvattaisiin kesäunelmia sisustuslehden sivuille tulevana kesänä.

Aurinkoa ja pionin tuoksua viikkoosi täältä, 

Ilona

Ps. Maalla- lehden sivuilla Somerniemen ja Tampereen upeiden kesäkotien tunnelmat. Kannen kuva oli ihana kuvata Somerniemellä.


1 kommentti:

Ihanaa olisi lukea viestisi!