4. syyskuuta 2019

Kalenteri - ja kirja matkaa sinne


Ihana aika käsillä, jännityksestä soikeana odotan Olisipa aina joulu - kirjaa saapuvaksi. Olen varautunut hetkeen tsiljoonalla kynttilällä, suklaalla ja rakkaimmalla peitolla. Ajattelin kaapata Myrsky-koirani lukuhetkeeni. Piilottaa pääni hetkeksi pienen pehmoiseen turkkiin aina tarpeen vaatiessa. Kirja on 💗💗

Kirjan kanssa samaan aikaan sujahtaa painokoneista Ajatelma -kalenteri. Sen lehdillä on koko vuosi kuvina ja ajatuksina. 

Olisi ihana lähettää jokaiselle teille oma paketti itse, mutta omat varastot sujahtivat loppuun hetkessä. Onneksi kustantamo Docendo auttoi tässä ja teki teille pakettitarjouksen kirjasta sekä kalenterista tai kalenterista/kirjasta. Veera saa tarjouksen pysymään voimassa syyskuun 19 päivään saakka - hieman ennen puolta yötä linkki lakkaa toimimasta.

Kiitos teille ihanille kirjojeni sivuilla retkeilleille. Tiedän viestejä lukiessa on ollut ihan mahtava huomata tunne. Monet teistä tunnen nimeltä ja ajatuksilta. Muistan sinun kotitien tai kotikaupungin. Se, että kerrot lukeneesi jokaisen kirjani on jotain suurta, niin hienoa - että minun olisi sitä äärimmäisen vaikea kiitoksiksi pukea.

Ilona

Veeran taituroima linkki teille 

8 kommenttia:

 1. Tilattu ❤️. Näyttää ja kuulostaa jälleen ihanilta, Kiitos tunnelmiin virittämisestä jo näin etukäteen. Valoisaa ja värikästä syksyä sinulle sitä ennen! T. Tanja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla Tanja - toivottavasti viivyt pitkään sivuilla tunnelmoimassa. Kyllä, juostaan lehtisateessa ennen satumaisen talven tuloa :)

   Poista
 2. Joulu on ihanaa aikaa. Tykkään katsella lehtiä, kirjoja ym. monenmoisia joulutavaroita ja tarinoita.
  Huh kun oikein piti katsoa kalenteria vuosiluku 2020 on se vain pian totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta - mikään ei voita joulufiilistä, sen lämpöä ja kotoilua. Juurihan se vuosiluku oli 2000 ;)

   Poista
 3. Pitääkin tuo tarjous käydä katsomassa. Minulle kirja ja siskolleni tuo kalenteri. Hän niin kehui sitä viimeisintä kalenteriasi, että ei koskaan ole nähnyt kauniimpaa.
  Ihanaa syyskuuta sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, halaus siskollesi ja tietenkin Outille - olipa ihana kuulla. Värikkäitä päiviä Outi sinne syksyyn <3

   Poista
 4. Voi kun olisikin jo joulu <3 sitä odotellessa toivottelen Sinulle hyvää syksyä <3

  https://arkistahelmeilya.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Kiitos Ilona, posti toi eilen innolla odottamani paketin.Villikset jalkaan, kynttilät palamaan ja lempimukillinen teetä, aah.. siinä sitä tunnelmoidaan.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!