8. marraskuuta 2019

Joulukuvauspäivä
On taas se aika vuodesta, että maisema muuttuu satumaiseksi. Linssin läpi katseltuna se on aivan upeaa. Pellot huurtuvat pakkasessa, hiutaleet pehmentävät maiseman ja viileys punertaa lasten poskia. Joskus lapsia kuvatessa - tai aika usein mietin, miten hienoa se onkaan. Saan kuvata sen ilon ja riemun. Sama tapahtuu eläinten kanssa. Tietäisittepä millaisia seikkailuja niiden kanssa onkaan ollut. Yksi äiti yllätti tyttärensä hänen kissansa kuvilla. Kissa oli hoidossa ja se tuotiin salaa studiolle leikkimään. Olisin toivonut olevani kärpänen katossa, sillä hetkellä jolla äiti jo miehen ikään ehtineestä kissasta lapselleen antoi. Joulukuussa kameran takana hiippailee lampaita, alpakoita, koiria ja kissoja. Minähän tahtoisin kuvata vaikka kamelin;).

Oma joulukuu täyttyy kotikuvauksista ja ihan hurmaavista retkistä joulukaupunkeihin. Sen lisäksi saan kuvata riemua rekiretkellä jo seuraavana viikonloppuna. Minä haluaisin kuvata sen riemun, jonka satumainen tunnelma saa aikaiseksi. Ja kyllä - olen kovin, kovin iloinen saadessani tehdä niin.

Ihanaa talviaikaa sinne, Ilona

Talven satumaisin kuvauspäivä vietetään 16 pv marraskuuta - Joulupukin reki on matkannut paikalle varmasti Napapiiriltä saakka 🤶Kuvaukseen voi varata aikoja niin pienet kuin suuretkin, sinulla voi hyvin olla karvaiset korvat tai pitkä kuonokin Oman ajan voi varata soittamalla 0445122555 tai viestiä sujauttamalla. Kuvausajat alkavat heti sinisessä hämärässä klo 10 ja viimeinen aika on klo 15.00. Minikuvauksen aika on 20 minuuttia ja siitä talteen jää 2 käsiteltyä kuvaa, joissa on selvästi mukana talvista taikaa. Hinta kuvaukselle on 45 e. Täällä jo odotetaan 

10 kommenttia:

 1. Aivan ihania kuvia <3 Kaunista viikonloppua sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
 2. Ihanaa talvista viikonloppua Sinulle ♥️ kauniita kuvat ♥️ joulu on ihanan tunnelmallista aikaa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos Suvi - ihanaa joulun odotusta sinne <3

   Poista
 3. Ihania kuvia kuten aina. ihana kaivaa esiin taas kaikki joulukirjat ja lehdet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä - lehtikasat pursuilee jokaisella pöydällä, ihan parasta <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. :) Kiitos Hannele - tiedän kuka sopisi kelkan kyytiin. Villapaidassa tosin ;)

   Poista
 5. Täällä Ahvenanmaalla pääsi jokunen viikko sitten karkuteille valkoinen kenguru! Siinä olisi ehkä ollut kiva kuvattava joulukuviin.
  Mukavaa joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh, no kyllä - perässä olisin juossut kuin gaselli;) Olisipa ihana tulla jälleen Ahvenanmaalle :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!