25. lokakuuta 2019

KotipesälläLuulen, että parasta juuri nyt on kodin valot, jotka tuikkivat pimeässä kotiin tullessa. Tietenkin parhautta on myös kodin pesäksi rakentaminen. Täytyyhän se varustaa lämpimäksi talven tuulia varten ;).

Ympärillä tapahtuu ihania asioita ja kovin nopeasti - kotioven painuessa kiinni on tilalla hiljaisuus, kynttilät ja perhe. Huomenna en aio tehdä mitään tai no - vähän ehkä sipistelen kranssieni kanssa, mutta sitä ei lasketa tekemiseksi. Pipo päässä hyppelen lähimetsän suojiin Myrskyn myskäessä jokaisen sammalikon alla. Herra on kovin mielellään touhuissani mukana, päätään kallistellen se katselee kranssitehtailua. 

Tänä viikonloppuna kaivan esille myös juuri tupsahtaneen Meidän Mökki - lehden ja palaan sen sivuilla takaisin lammassaarten tuuliin, yksi niistä paikoista ja hetkistä, joita ei vain koskaan unohda.

Kurkatkaa, siellä olen pipo päässä lehden sivuilla ;)

Ihanaa viikonloppua minulta sinulle, Ilona

Ps. Etsin koteja ja mökkejä juuri alkaviin sisustustuuliin, sujauta minulle viestiä - jos saan tulla teille kylään. Voin tulla pipo päässä kanssasi kranssitehtailemaan ;)

3 kommenttia:

  1. Teidän koti on kuin sadusta.Aivan ihana.Niinkuin edellisetkin kodit.Sinulla on jokin tollainen kauneuden lahja:)Suukko ihanalle Myrskylle:)-sanna-

    VastaaPoista
  2. Syksyn pimeydessä on juuri ne valot jotka tekevät tästä ajasta ihan täydellisen. Pimeästäkin voi nauttia :)

    VastaaPoista
  3. Kaunis koti valoineen. Ihanaa näin pimeällä on juuri valot.

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!