16. syyskuuta 2020

Voisiko arki olla välillä luksustaMyrsky tuuli puhaltaa niin, että tukka lähtee. Sade vihmoo kasvoja ja edessäni kulkevat tassut nostavat vauhtia jokaisella askeella. Meillä on kiire kotiin, kynttilöiden valoon ja lämpimään. Nämä illat on tehty varmasti sitä varten, että voi napata sisustuslehdet ja kirjan kainaloon - hiipiä lukemaan lämpimään. 

Arjen luksusta pitää joskus ihan tarkoin katsella, se on niin pieni - ja pujahtaa piiloon niin sukkelaan. Ehkä se on aamiainen vuoteessa - minulla se on vain uusien lakanoiden kunniaksi. Olen ehkä vähän ihastunut H&M Home:n metsäisiin lakanoihin. Luulen unen tulevan hyvin - vaikka myrskytuuli ulkona puhkuu ja puhisee. 

Sänkyä muhkeuttaa ihana peite - jonka arvonta on käynnissä Instagramissa Valkoinen_puutalokoti. Kipaiskaa osallistumaan, Rilassantedesigns unelmiin. Heiltä Anu arpoo voittajan.


Pysytään lämpiminä ja terveinä, Ilona

 

 

4 kommenttia:

 1. Ihanalta kuulostaa kotisi tunnelma. Me ollaan kanssa varauduttu hiukan myrskyn tuloon. Mökillä käytiin aamupäivällä keräämässä kaikki hiukankin irtonainen tavara pihalta ja kasvihuoneen ovi teljettiin tiiliskiven kanssa niin ettei tuuli sitä pääse aukaisemaan.
  Mukavia kynttiläiltoja teille sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täälläkin kerätty kaikki mahdollinen tuulen alta pois - nyt vain sisällä ja kynttilät päällä. Voin kuvitella, miten teillä siellä tuuli puhaltaa. Mukavaa viikonloppua täältä sinne, Ilona

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Hämärän hyssyä - ihan parasta syysaikaa sinne ♥

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!