12. huhtikuuta 2021

Kevätkuvaukset


 

On aivan ihana upota kevään tunnelmiin. Ilmassa on heinää, höyheniä ja perhosiakin. Välillä kuvauspaikan rakentaminen on ihan hurjan sotkuista, mutta eihän kukkia voi ilman multaa istuttaa. Tuntuu ihan hassulle, että viime viikolla kuvattiin vielä joulu ja pääsiäinenkin. Tänään ollaan jo ihan keväthuumassa ja orvokit kukkii. Minäkin unohduin kaiken keskelle haaveilemaan hetkeksi. Huopatöppöset vaihtui keltaisiin kumisaappaisiin hetkessä. Kuva voisi kertoa juuri nyt kaikki ajatukset. Ne ovat kääntyneet kohti aurinkoa ja tulevaa kesää.

Tulin poikkeamaan ja tuomaan kukkaset tänne maanantain kunniaksi. Odotettavissa on lämpöä, aurinkoa ja paaaljon kukkia. Aika ihanaa mennä kohti kesää.

Ilona

 

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat❤🌼. Kiva vinkki salkkuu laittaa kukkia. Itse hypistelen näpeissäni yhtä rottinki salkkua ja mietin mitähän siihen laittaisin.
  Kevät on niin fiilistely aikaa. Ja keltaset kumpparit on niin pop,sellaiset löytyy täältäkin💛
  Aurinkoa,iloa,hymyä ja etenkin mukavia kevät puuhailuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin puutarha jo vetää puoleensa - melkein pystyy mullan tuoksun jo tuntemaan. Jokohan olisi pelargoniat kauppojen hyllyillä :)

   Poista
 2. Kaunista! Ensimmäinen kuva oikein sykähdytti, niin kaunis se oli. Kuvauspaikan järjestely on oma hommansa. Minusta mukavinta on ollut suunnitella ja etsiskellä kuvausrekvisiittaa, kun olen miehen lehtikuvajutuissa ollut mukana. Samalla suhtautuu toisiin kuviin uudella tavalla, ikäänkuin kiinnittää eri asioihin huomiota. Visualistina ajattelen, että kaikkien kuvien pitäisi olla kauniita. Niissä pitäisi olla ajatusta, eikä vain läiskäisty jotain. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos - ihana lukea viestiäsi. Niin samalla tavalla ajattelen kuvasta, jos sen eteen ei seiso vaikka päällään on se parempi jättää ottamatta. Jokaisen kuvan on tosiaan kätkettävä sisälleen taika, silloin se jää elämään.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!