18. huhtikuuta 2021

Kuistin sisustusta
Ihan väistämätön tarve tuli siivota kodin etukuisti odottamaan kesäkukkia. Hortensia on nyt vain ulkoilemassa päivällä. Yöksi se palaa sisälle lämpimään. Siivousavuksi Myrsky on ehkä väärä valinta. Kuistilta löytyy vaikka ja mitä hetken kuluttua. Todella hienot kepit kannetaan säilöön tänne. Tassut saattavat olla hieman murassa, mutta keväällä on tepasteltava jokaisessa kuralammikossa. 

Heinäpaalit hain lammastilalta somistamaan kuistia, ehkä puran ne kasvimaan katteeksi lämpimien säiden jäädessä tarpeeksi pitkäksi aikaa. Nyt jo haaveilen puutarhajuhlista, siellä ne voisi toimia istuimina. Kuistilla halusin näyttävän hetken navetan vintille, siis sellaiselle - mikä se minun mielestäni voisi olla. Toki siellä pitää olla vanha lypsyjakkara ja vanhoissa kengissä asua hiirikin. Kaiteella lepää kukkaruukkuna vanha jauhokaukalo, se odottaa kyytiinsä kesäkukkia. Tänä vuonna haluaisin sieltä kasvavan keijunmekkoa. Siihen köynnökseen ihastuin viime kesänä ihan hurjan paljon. Puutarhavilliyttä on jo ilmassa - voitaisiinko loikata kuukausi kalenterissa eteen päin ;).

Nyt pujahdan hetkeksi päiväkahville kuistin lämpöön, ihanan lämpimiä päiviä tulossa koko viikoksi.

Ilona

 

4 kommenttia:

 1. Oi ihanuuden ihanuus!
  Kertakaikkiaan soman näköistä,ja teidän koiruuskiin, niin osaa poseeraata.
  Olet kyllä loihtinut niin ihanan tunnelman,että ihan tuli mieleeni lapsuusajan navetanvintti jossa istuin noiden heinäpaalien päällä.
  Keijunmekko on ihana ja kaunis kukka. Ystävältäni sain niitä viime kesänä.
  Ihanaa aurinkoista alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, hän on aina viivana paikalla kameran nähdessään. Millään ei malttaisi lähteä pois tapahtumien keskipisteestä. Tiedätkö ihan tuli oma lapsuus mieleen, heinäpeltojen evästauot eivät kai unohdu :)

   Poista
 2. Ihanaa ja niin tunnlmallisn kaunista! ja juu, voitaisiin loikata! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämmintä viikonloppua Leena sinne - jokohan pian puussa vihertää😊

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!