14. heinäkuuta 2021

HunningollaNiin myönnän jättäneeni kodin ihan hunningolle. Pitkästä aikaa pyöritin rättiä kodissa oikein urakalla. Mökkiremontti ja kiireisin työkesä ikinä ovat vieneet veronsa. Tämä nainen on kotiin tullessaan istuskellut terassilla ja antanut auringon kimallella päälle. Terassissa on se hyvä juttu, ettei sinne näy koiran kuonon ikkunoihin taidolla tekemät kuviot tai sohvien alle pakenevat pölypallerot. 

Tänään oikeastaan niin nautin siivoamisesta  - ja mietin, että varmaan on tarkoitettu niin, ettei rätin pyörittämättä jättämisestä kannata olla huolissaan. Jokunen vuosi sitten tarmokkaana aina konttasin lattiat rättini kanssa. Sehän on paljon tehokkaampi tapa, kuin moppaaminen. Tänään en kontannut en. Valjastin uljaan moppini ja ohjailin sitä huoneesta toiseen, ihan hienosti toimi.

Huomenna lähden Vaasaan kohti sisustusseikkailua. Kotiin palatessa on Myrsky tehnyt ikkunoihin kuonollaan jäljet. Täytyyhän siitä kurkistella naapurin Hemmoa päivän aikana. Viikonloppuna rätti saa ihan vain huilata. Ajattelin hurahtaa mökille ja kuunnella laineiden liplatusta. Jonkunhan sekin on tehtävä ;)

Aurinkoa loppuviikolle, Ilona

 

4 kommenttia:

 1. Minä mietin imurointia niin kauan, että mies hoiti sen :)
  Ihanaa loppuviikkoa sinulle Ilona <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, mikä kikka - tätä kokeilen ihan heti. En valjasta imuria tänään lainkaan ;) Hymyjä Outi sinne <3

   Poista
 2. Voi kuule, minä olen siirtynyt moppiin jo 13 vuotta sitten! Kun kaksio vaihtui kolmikerroksiseen omakotitaloon. :D Sitä paitsi siivous ei kai ole elämän tarkoitus. Olet tehnyt ihan oikein kun olet istuskellut terassilla, sanon minä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta - siivous on vain välttämätön tehtävä, jonka voi hyvin mopilla kukistaa. Tunnustan mökillä kyllä konttaavani lattioilla rätin kanssa. Sen otan rentoutuksena, lattiaa on niin hurjan pienestä ;)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!