17. joulukuuta 2021

Jäädytetyt tähtinauhat
Tähtipölyä, sitä on kaikkialla näin joulun lähestyessä. Innostuneena ajatuksesta ja joulutohinoissani kokeilin tähtinauhoja jääpalamuotin avulla. Vähän köynnöstäni jo mallailin tonttutalon katolle ja sydänmuotilla tekemiä havujen päälle. Viikonlopuksi on luvassa pakkasta, nämä säilyvät hyvin silloin joulun yli. Jos lämpeneminen uhkaa voi nauhat aina sujauttaa pakastimeen odottamaan ulkoilman jäähtymistä.

Täytettyäsi vedellä muotin lokerot sovittele veden sekaan ripustusnauhaa.  Lokeroiden väliin jää nauha vapaana roikkumaan. Muista myös jättää nauhaa hieman yli alkupäässä ja loppupäässä. Kuistin viileydessä jäätähdet loistavat hetken, melko pian ne on siirrettävä pakastumaan ulos. Huomenna ajattelin kokeilla jäädyttää jääpalojeni sisälle tuikkuvalot. 


Puuhausviikonloppu tulossa tohinalla. Joululaulut soi ja suklaatakin lupa rapistella. Hymyjä viikonloppuun sinne, Ilona


 

2 kommenttia:

 1. Noi on niin hienoja! Odotan innolla, miten se valoketju onnistuu jäädytettynä. Olen tehnyt ihan vaan muffinssimuottiketjuja... https://thildan.blogspot.com/2021/11/jaamuffinssien-aika.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, ihanalle kuulostaa muffinssimuottiketjut - ihan on kyllä testattava. Onnistui valoketjujäädytys hyvin kyllä. Mille näyttäisikään muffinssimuottiin sujautetut valot.

   Iloa täältä jouluun sinne, Ilona

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!