6. tammikuuta 2022

Kohti uutta vuotta Silkkitietä pitkin


  Ensimmäisen kerran pujottaessani makuuhuoneessa paljaat varpaat Silkkitie - mattoon oli tunne juuri sellainen glamourikas. Miten ihana on jokaisena arkiaamuna tehdä niin. Luulen, ettei ne aamuviiden herätyksetkään tunnu niin arkiselle, miten voisi jos uuteen aamuun kävellään silkkitietä pitkin ;). Nyt enää pohdin onko tunnelma yhtä glamourikas myös eteisen aulan silkkitien päättyessä. Oven takana on kodinhoitohuone pyykkikasoineen. 

Koko koti tuntuu muuttuneen mattojen ansiosta. Niitä tuli VM-Carpet.fi tehtaan tekemänä meille kaksi. Koon sai itse valita ja toki värinkin. Minusta valkoinen matto toi valon kevään kunniaksi huoneisiin. Pinta on silkkimäisen pehmeä. Koiraperheen mattona toimii minusta moitteetta, pinta ei imaise sisälleen karvoja ja imurointi on helppoa. Minusta suuri matto kokoaa tilan kalusteet yhteen, ehkä muutan mattojen paikkaa sisustusinnoissani. Voihan mattojen kanssa valssata välillä mööpelivalssin sijaan. Uusi sisustusvuosi aluillaan, nyt se näyttää kovin raikkaan vaalealle - ylellisen pehmeälle. 

Ihan upeinta on arpoa kanssanne Instagramissa @valkoinen_puutalokoti pyöreä Silkkitie - matto, joka tulee voittajalle suoraan täältä Instagram @vmcarpet. Arvonta käynnistyy 7.1. 

Arvontapalkkio kaupallinen yhteistyö VM Carpet


Sisustusinnoissaan, Ilona

1 kommentti:

  1. Voi mikä ihana matto! Kelpaa siinä tepsutella. Meikä Mummi vaan räsymatoilla saa kävellä. Arvontaan mukaan.

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!