25. heinäkuuta 2012

Ihan mahtava uutinen!
Tänä aamuna sain ihan mahtavan uutisen, joka on ihan heti jaettava. Elämää valkoisessa puutalossa-kirja on ollut loppuunmyyty jo kauan sitten. Nyt sitä saa Riikalta tilattua pienen hetken ajan uudelleen, jei. Kirjan voit tilata sähköpostitse aarre@sateenkaarentaa.fi tai nettipuodin kautta ja se matkaa tilanneille jo ensi viikolla:) Riikka lupautui lähettämään samoilla postikuluilla myös Willa Sukka- ja Villa Charme-kirjan halukkaille. Ihana on ilmoittaa tämä yllätys ja toivotaan, että mahdollisimman moni kirjaa kysellyt sen nyt tavoittaisi.

Sisustuskijan koko on iso A3, sivuja 144kpl, hinta 22e

"syksyn kattauksiin käyvät ihan varmasti ja kaikkein ihanimmasti omenat, luumut ja puutarhan antimet. Tahtoisinkin kokeilla mille näyttää kranssi punasipulista tai asetelma uusista porkkanoista sammalikossa. Kaiken voi koota kimpuksi ja kranssikin voisi olla vaikka pieni olkinen hattu, jolle voi sitoa seppeleen pienen pienistä omenan raakileista"

"Tänään kirjoitan viimeisen sivun sinulle kiittääkseni matkasta, jonka olet kanssani kävellyt. Ihan jokaisesta vanhan puutalon portaasta, jonka olet kanssani kivunnut. Siitä että olet puutarhassani kukkiani ihaillut ja patiollani vieraillut. Minun on aika niiata niksauttaa ja mennä nyt. Nyt tunnet minun nähdessäsi. Tulen vastaan siellä metsäpolulla, koreineni ja koinineni päivineni. Ja minun silmissäni loistaa into rakentaa risusta unelmaa
Niiata niksauttaen
Ilona"

Lisää kuvia kirjasta löytyy täältä.

7 kommenttia:

 1. Hienoa, että halukkaat saavat noita sinun ihania kirjojasi!
  Innolla odotan tuota sinun uutuuttasi:)

  VastaaPoista
 2. Kaikki kirjasi ovat jo hyllyssäni :) Mutta milloin saamme nauttia jälleen uudesta kirjastasi? Sitä jo odottelen kovasti.

  VastaaPoista
 3. Uutta kirjaa pusketaan hikihatussa;) Valmiita sivuja tipahtelee joka päivä. Vielä ei ole varma päivämäärä varmistunut, mutta juuri sopivasti syksyyn sen pitäisi olla painosta ulkona. Riikalta saa sitä Sateenkaarentaa-puodista tilattua ja ne kirjat lähtevätkin mailmalle aivan ensimmäisenä:):

  VastaaPoista
 4. Ihanananna!!! Minäpä laitoin heti mailia. Viimeksi myöhästyin, toivottavasti nyt en :)

  VastaaPoista
 5. Pitkästä aikaa taas täällä kurkkimasssa, nettiyhteyttä kun ei ole sen kummemin ollut, rankan ukkosmyrskyn jälkeen. Toivottavasti teillä kaikki hyvin, innolla aion nyt sukeltaa aikaisempiin postauksiin!

  VastaaPoista
 6. Ilona, miten se 112 ruutuikkunaa saattoi silleen loppua!

  Teen kohta koosteen kaikista sisustuskirjoista, vähän vielä lomaa ja asioiden hoitoa monenmoista.

  Kaunista alkavaa viikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 7. Tämä kirja vei aikoinaan sydämeni,jotakin niin taian omaista siinä on...

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!