7. heinäkuuta 2012

Kesätyttönä:)


Melko jännittäviä toimia on kertynyt tälle kesälle. Olen innoissani näistä kokeiluista Biolanin uutuuksien kanssa. Kasvatuspenkkiin sujautettuun istutussäkkiin istututin mansikoita ja humalaa sikin sokin. Kasvatuspenkki on minusta aivan loistava keksintö, sen altakastelujärjestelmä pitää kosteutta kasveilla ainakin viikon. Päälimmäiseksi laatikkooni asettelin kerroksen koristekatetta, väriltään terva. Kasvatustikkaat nojaavat penkin vieressä seinään, molempien värit ovat valmiiksi kauniin harmahtavat. Syksyn saapuessa, penkkiin nostetaan kansi ja se saa talvehtia siinä omalla paikallaan tai sitten istutan sen uumeniin jotain syyskukkasia.
Kesätyttönä olemisesta olen iloinen, laulun luritus "yks kakkaa, kaks kakkaa, muuta ei sitten tarvitakkaan" on  jäänyt soimaan päähäni, mutta haittaakse;).
Ensi viikolla ajelen lakeuksille katselemaan jotain melko erikoista:)
Ilona

9 kommenttia:

 1. Heippa! Ensiviikolla, kun ajelet lakeuksilla,jos kiinnostaa niin minulla olis 2 kpl vanhoja puusohvia myytävänä täällä Seinäjoella.Laitoin ne n viikko sitten tori.fi myyntiin, punainen ja helmenharmaa.Mukavaa viikonloppua! Terv Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 2. Kesätytön kesäpiha :)
  Ja aivan parasta tuo suloinen linnunpönttörivistö :D

  VastaaPoista
 3. Oohlalaa, hieno seinusta ! mie revin maahumalaa kaksin kourin pois , on vähän liian kova leviämään ... väärissä paikoissa! mutta oikeissa the best !

  VastaaPoista
 4. Onko tuo seinällä oleva laatikko, sellainen vanha perunopiden säilytys laatikko? Näyttää tosi kivalta.
  Maahahumalat kasvat kesän aikana aivan mielettömästi,tykkään siitä.

  VastaaPoista
 5. Ai miten kaunis seinusta kukkineen päivineen,
  kiva idea tuo kasvatus/talvetuslaatikko. Itse ostin kasvusäkin tomaateille, laitoin sen vain puulaatikkoon, peitin säkin kuivalla heinällä piiloon ja toimii :)
  Ihanaa viikonlopun jatkoa:)

  VastaaPoista
 6. Ihan jo vanha sohva sai ajatuksena säpsähtämään, tosin mies voi kaartaa kauniisti ohi;). Juuri se perulaatikko on seinällä, sain mökkinaapureilta sen lahjaksi ennen rovioon joutumista. Maahumala on ihan loistava kasvi ja tosiaan oikeassa paikassa. Tuota vanhaa laatikkoa täytettynä kasvusäkillä täytyykin kokeilla:)
  Ilona

  VastaaPoista
 7. Kesätyttönä kivvaa... Minä se makkaratyttö ja ihan Hiillos minun suosikki. Sulonen tuo pikkunen lintukotomatto, oispa soma meijän etupihan kynnykselle :)

  VastaaPoista
 8. Lovviisa, kuulostaa niin hyvälle Hiillos-tyttönä oleminen:). Lintukotomaton löydät Tiimarista.
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!