14. elokuuta 2012

Grilli

Viikonloppuna mökille nousi grillauspaikka rannalle. Voisin istua tulen ääressä ikuisuuden katselemassa tummuvaa iltaa. Viimeisessä kuvassa onkin eläkkeelle jäävä grilli, väliaikaiseksi nosteltiin se keväällä harkoista pystyyn. Uusi grilli on muurikivistä ja se nousi melko nopeasti pystyyn. Alue rajattiin muurikivillä ja minäh kärräsin taas kivituhkalla sen täyteen, uhkasinkin tehdä uran kärrärinä;). Penkkien lankun ovat meidän toisen talon tontin puista sahuutetut, eli ne ovat iältään jo kymmenisen vuotta vanhoja. Miehen kanssa ihmettelimme pitkään tajuttuamme lankkujen reissanneen meidän mukana paikasta toiseen niin pitkän ajan.

Ensi viikonlopuksi toivon lämpimiä iltoja, voin istua kuuntelemassa hiljaisuutta tulen loimutellessa pimeää taivasta kohti.

Nähdään!
Ilona

7 kommenttia:

 1. Ihana paikka teillä! Ja ihailtavan suora halkopino keinutuolin taustalla ;) Tiedätkö, mä olen raahannut nyt jo kolmessa muutossa sulta huuto.netin kautta hankkimani saluunanovet (muistatkos vielä)! Saas nähdä, keksinkö niille joskus vielä paikan jossain... Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Harmi ettei ole tarvetta,sillä penkki ja kiikku ovat kauniit.
  Tykkään tuosta kiikkutuoli kuvasta, se on KAUNIS.

  VastaaPoista
 3. Aah, tuleen tuijottaminen on niiiin ihanaa...ja varsinkin veden äärellä! Nauti Ilona, nauti!

  VastaaPoista
 4. upea kesäpaikka ja miten söpö kiikku <3 jos ei olis niin kaukana niin viivana :D kärräisin kiikun kotiin :D

  VastaaPoista
 5. Sally, muistankin ne ovet, oli aika hupaisat:). Ihanaa elokuista päivää teille kaikille;).
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Tänään patiota puhdistaessani sammaleesta ja laatan väliin kasvaneista heinistä ajattelin rakentaa vanhoista tiilistä nuotiopaikan ja tästähän minä saan vinkkiä miltä se näyttäisi. Kyllä kerran kesässä täytyy saada nuotiolla paistettua makkaraa :)
  Kauniita sisustusideoita roppakaupalla blogissasi.
  Mukavaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!