20. elokuuta 2012

Heinäseipäistä!
Puumajan ympärille on alkanut rakentua pienoinen Rölli-kylä, hih. Heinäseipäistä syntyi ensin portti majalle ja seuraavana päivänä se sai jatkokseen penkin. Aikaisemmin en ole ollut näin syttynyt seivästelyyn, mutta nyt luulen sen vieneen minut mukanaan. Heinäseipäät on upotettu maahan pilarikenkien varaan. Neljä heinäseivästä riittää portin kantaviin pilareihin. Sen jälkeen seipäitä on katkottu vaakapuiksi ja kattorakenteeseen on käytetty katkaistuna aina yksi heinäseiväs yhtä kattotuolia varten. Penkki on toteutettu samalla tavalla vain penkkiosaan on laitettu heinäseipäitä lappeelleen. Istuinosan seipäät lepäävät riman päällä. Seipäiden istuimeksi latomisen jälkeen on niiden päälle ruuvattu vielä kiinnitysrima.¨

Olen nauranut viikonlopun pikkupojille ja heidän hommilleen. Grillatut aakkoskarkit ovat kuulemma tosi hyviä:). Vieraita ja uusia tuttavuuksia on mahtunut edellisiin päiviin ja ihmettelen välillä, miten kummassa voikaan maa päällään kantaa niin kiehtovia asioita. Kameraani tallentui sateenkaari ilman sadetta ja pikkuruinen pikku-lumme joka on hieman harvinaisempi kuin serkkunsa iso sellainen.


Uusia jännittäviä asioita meille kaikille tulevaan viikkoon!
Ilona

8 kommenttia:

 1. Ihan mahtava..Tekisin jotain vastaavaa jos olis mahdollista.. mikä onni lapsille leikkiä ..

  VastaaPoista
 2. Oh my god! Ihana ja varmasti pojille mieluinen juttu!!

  VastaaPoista
 3. Portti idea on aivan loistava. Taas yksi idea mitä voisi itselleen myös tehdä vähän muunnellen. Kuvat on aivan ihania, tunnelman aistii. Kiitos

  VastaaPoista
 4. Aivan upeaa. Maja ympäristöineen on kuin suoraan poikien seikkailuista.

  Heinäseipäät on ihania, ja tykkään niiden nykyisestä käytöstä, tuskin vaarit niitä tehdessään tajusivatkaan minkä aarteen meille antoivat.

  VastaaPoista
 5. Miten onkin vangitseva tuo lumpeenkukkakuva...Mainio kylä sinne valamistumassa. Minäkin kulen ympäri kotia kahen vanahan airon kanssa että löytäsivät paikkasa :)

  VastaaPoista
 6. Huippuhienot kuvat sulla. Ja nuo heinäseipäät on niin kivoja!

  VastaaPoista
 7. Voi jestas, mitä kuvia. Ihan ymmyrkäisenä kahtelin. Röllikylästä tulee varmana huippuhieno, seipäät vaan on niin <3

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!