22. marraskuuta 2012

Arvonta ja Unelmien Piilopaikka!Vihdoin saan jakaa kanssanne ihanat tunnelmat Unelmien piilopaikka-kirjasta. Tätä olen odottanut niin kauan. Olen saanut tehdä töitä ihanien naisten kanssa ja heidän unelmiensa piilopaikat löydät kirjani sivuilta.
 
Kirjassa rakennetaan, sisustetaan, korjataan, kierrätetään, ideoidaan ja annetaan vinkkejä kesäkoteihin ja mökeille. Sivuilla juhlitaan, vietetään syntymäpäiviä ja eletään kesäelämää.
 
Tämän kirjan olen rakentanut löytäessäni meidän oman Piilopaikkamme. Olen katsellut syksyn sateella viimeisiä taivaalle nousevia joutsenia ja kirjoittanut sinulle kesän ihanimmista muistoista. Kaiken kokemani ja näkemäni olen tallettanut näille sivuille. Nyt on aika jakaa kaikki ihanat ilot ja kesän kauneus kanssasi.
 
Kirjaa voit varata ennakkoon Sateenkaarentakaa, Wanhasta Aliinasta  ja Hopeakeijusta
Kirjan koko on n.168 sivua
Hinta: 36 e
Kirja ilmestyy talven taittuessa kevääseen, eli ihan pian;).
 
Tämä on ehdottomasti arvonnan paikka ja arvonkin kaksi Elämää valkoisessa puutalossa- kirjaa ja viisi tarrapakettia niiden lisäksi. Osallistua voit arvontaan kommentoimalla tätä postausta. Tahtoisin sinun kertovan mitä tunteita ja ajatuksia kirjan kannet sinussa herättää:). Kaksi arpaa saavat kaikki postauksen omaan blogiinsa linkittäneet ja kolme arpaa kaikki ihanat blogin lukijat täällä tai facebookissa.
 


157 kommenttia:

  1. Oh! No niin- tunteita? Uteliasiuus!! Tuon haluan nähdä :) Kirjasi ovat niin valloittavan ihania!!

    VastaaPoista
  2. Mukana arvonnassa kolmella arvalla:)
    Kirjan kansi tuo mieleen haaveilua, unelmointia ja ripauksen menneestä ajasta.
    Onnitteluhalit uuden kirjan johdosta♥

    VastaaPoista
  3. Mukana arvonnassa! Toivon, että oma elämänpolkuni johdattaisi kansikuvan kaltaiselle auringonpaisteiselle aukealle paikalle, jossa lempeä tuuli leikkisi hiuksillani ja unelmat, nekin jotka vain sydämessäni lausun, toteutuisivat.

    VastaaPoista
  4. Kahdella arvalla mukana. Kansi on ihana, vanhan ajan tunnelma ja kaunis. Oikein onnistunut ja kirjan nimen fontti sopii kanteen hyvin :)

    VastaaPoista
  5. Elämänmakuinen, elämäniloinen, kutsuva ja lämmin. Kolmella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  6. Mukaan mukaan!
    Tunnelmaa, auvoista rentoa vapaa-aikaa, yhteyttä luonnon kanssa - sitä on tarjolla ihanissa piilopaikoissa!
    Kiitos mahdollisuudesta kurkistella niihin!
    terv. Pitkäaikainen lukijasi täällä ja facessa. :)

    VastaaPoista
  7. Kaunista! Herkkä tunnelma ja innostavat kuvat :)

    VastaaPoista
  8. Oi Ilona! Kantta en juuri ehtinyt edes vilaista, kun kuvia jo muutoin ahmin! Ehtottomasti tahtoo osallistua arvontaan :)) Onnea uudesta kirjasta!

    VastaaPoista
  9. Vau, juuri sain luettua ihanan Talven taikaa! Kevättä ja Unelmien piilopaikka odotellessa!

    VastaaPoista
  10. Vaaleita ja valoisia unelmia, kauniita ja ihania hetkiä tunnelmallisen kirjan parissa. :)

    Sari

    VastaaPoista
  11. Vaaleita ja valoisia unelmia, kauniita ja ihania hetkiä tunnelmalllisen kirjan parissa. :)

    VastaaPoista
  12. Aivan ihana kuva! Tosi vaikea pukea sanoiksi mitä tulee mieleen, mut kuva on ihana! Jotenkin mystinen, prinsessa, "rikas-kuva"... Arvonnassa mukana, lukijakin oon... :)

    VastaaPoista
  13. Tuosta ensimmäisestä kannesta tulee mieleen satujen maailma, unet ja unelmat. Rauha. Toisen kannen kuvasta puuttuu enää prinsessa, sille tuo paikka voisi kuulua. Esiin nousee myös vanha aika ja on havaittavissa kierrätystä ja vanhan esille ottoa. Ihanaa olisi saada tuo kirja ! (:

    VastaaPoista
  14. Aivan ihania kuvia ja ihanan maalaisromantiikkaa.voke1@luukku.com

    VastaaPoista
  15. kolmella arvalla mukaan!
    nyt pitää sanoa, että pidän valtavasti tuosta unelmien piilopaikka-kirjan kannesta! se on ehkä kaikkein upein tähänastisista, jokainen hyvä omalla tavallaan mut toi on ihan mahtava! :D jos on nimittäin valittava kaikkein upein niin mä valkkaisin ton :D
    upealle näyttää kuten kaikki aiemmatkin kirjat :)

    VastaaPoista
  16. Lukijanasi mukana arvonnassa! Molemmat kirjan kannet huokuvat satumaisuutta ja seesteisyyttä houkutellen lukemaan ja hengittämään syvään. <3

    VastaaPoista
  17. Voih.. kävisipä nyt tuuri tässä arvonnassa!! Minusta noissa kansissa kiteytyy sellainen suomalainen unelma.. rauhaa, henkeä, iloa. Joskus kun oikeasti päässä pyörii monen monta ajatusta liikaa, sitä sulkee silmänsä ja ajattelee rauhallisia asioita. Kuvina se voisi olla ehdottomasti elämää valkoisessa puutalossa kannen kaltaista. Ah.. ja vielä lasillinen punaviiniä käteen. Hetkestä ei paljon puutu, hih.

    VastaaPoista
  18. Mennyt elämä, historian havina. Salaisuudet, hymyn pilkahdukset. istahda tuoliin, sulje silmäsi ja pääset tunnelmaan. Aarteita.

    VastaaPoista
  19. Historia, salaisudet, haaveeet ja unelmat. Tärkeät pienet hetket. Istun mielessäni tuoliin, suljen silmäni ja pääsen jonnekin.. Aarteita.

    VastaaPoista
  20. Kaikki kirjasi ovat niin ihania!
    Tästä kannesta tulee mieleen unelmat ja salaisuudet.

    VastaaPoista
  21. Kolme voitokasta arpaa heitän peliin (linkitän myöhemmin toisella koneella).

    Kirjan kansi tuo mieleen keveän hempeän tuulen, naisen, rakkautta, haaveilua...

    -Tuija-

    VastaaPoista
  22. Kirjan kannet viestivät ihanasta sisällöstä, Unelmien piilopaikan kirjan kansi on salaperäisyyttä huokuva, molemmat kannet ovat todella kauniita :)

    VastaaPoista
  23. Salaperäinen, houkutteleva kansi...mielenkiinto herää...minkälaisia tarinoita tämä kirja kertookaan :).

    Lukija blogin ja facen puolella

    VastaaPoista
  24. Oi! Voiko olla mahdollista kurkata ihkuihanaan maailmaan? Niin lähellä, melkein käsin kosketeltava tunnelma. Tahtoisin niin päästä kylään, ahmia katseella kaikkia yksityiskohtia, kosketella tunnelmaa ja melkein voin vannoa että tuttu tuoksu lapsuudesta asuu sivuissa jota selaan hartaasti ja nautiskellen. Tiedättekö miten hyvältä Suomi tuoksuu? Aivan ihanalta!
    Seuraan blogia myös facebookissa.

    Terveisiä rapakon takaa...:-)

    VastaaPoista
  25. Haaveissa on samanlainen unelmien paikka...
    Onnittelut uudesta kirjasta!

    VastaaPoista
  26. Haaveitten talo.
    Onnittelut kirjasta!

    VastaaPoista
  27. Itsekin unelmoin mummonmökistä tai siirtolapuutarhamökistä. Ois aivan ihana tehdä siitä pieni unelmien pesä!

    Arvonnassa mukana :)

    VastaaPoista
  28. Ensimmäinen kansi tuo uteliaisuuden joka paljastuu peiliin kurkistaen.
    Toinen lepopaikkaa josta voi katsella tulevaa.

    Lukijana kahdella mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  29. Arvalla mukana. Juhlavan ja samalla salaperäisen kuvan sain, erittäin kutsuva kansi.

    VastaaPoista
  30. Kahdella arvalla mukana, olisipa ihana voittaa tuo kirja omakseen. Kansi herättää aika monenkinlaisia tunteita, mm. sellaisia mummolamaisia ajatuksia, haaveita, rauhaa, onnellisuutta...

    VastaaPoista
  31. onnea vaan aivan ihanan näköisestä kirjasta. ja mitäkö tunteita kirjan kannet herättää??no jos pitäs heittää sanoja ilmaan niin romantiikka,rauha,unelmat ja vaaleus tulee ensimmäisenä mieleen. Oikeen harmoonisen näköinen kansi :) linkittelen omaan blogiini ja lukijakin olen eli onkos se kolme arpaa???

    VastaaPoista
  32. Arvalla mukana.
    Itku meinasi tulla, kun katselin tuota kansikuvaa ja tuli niin ikävä kesää. Jotenkin tunne, että viime kesä petti mut. Toivottavasti näen ensi kesän ja se on parempi.

    VastaaPoista
  33. Onnea uuden kirjan johdosta! Kirja herätti kaihon kesästä ja auringosta...menee tilaukseen :)kahdella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  34. Kirja herätti muistot kesästä, auringosta,puutarhasta...huoh... Talvikin on ihanaa aikaa kunhan vain tulisi lunta!!! Kahdella arvalla mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  35. Kirjan kansi on kuin suoraan Prinssi Edwardin saarelta...lapsuuden tyttökirjoista, Vihervaarasta ja...koko mennyt maailma.

    VastaaPoista
  36. IHANA ILONA:)
    Pitkään blogiasi lukeneena ja kaikissa puodeissasi monesti vierailleena,innostuin vallan sinulle kirjoittamaan ja tietty haluaisin arpaonnen minua suosivan:) Eipä olla puodin sulkemisen jälkeen tavattukaan..Kaipaan niin sitä pudin tunnelmaa ja ihania asioita siellä! Blogia on ihana lukea ja katsoa mitä ihanampia kuvia. Terkkuja:)
    <3 Eemelin äiti Hanna

    VastaaPoista
  37. Mieleeni tulee kuva ihanan maalaiskartanon romanttisesta neidonkammarista, missä lempeä kesätuuli löyhyttelee kevyitä valkoisia verhoja ja neito unelmoi rakkaastaan.Tepa Seinäjoelta

    VastaaPoista
  38. Kannessa on jotain mystistä ja siitä tulee mieleen piilopaikka. Minulle tuo tuoli voisi olla sellainen piilopaikka, johon huolet ei pääsisi. Kun tuolle tuolille kävisi jalat kippurassa istumaan niin sen alla olisi tilaa vain unelmille, iloisille ja hitaasti liitäville ajauksille. Kaunis.

    Kolmella arvalla mukana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja minähän intoilen ja sekoilen oikein ansiokkaasti. Jos olisin haaveillut oikeaa kantta, niin siinä olisin liitänyt jonnekin kauas historiaan. Taisin alkaa haaveilemaan liian nopeasti tuosta arvottavasta kirjasta. Ajatukset tuppaa vähän rönsyilemään ja liitämään pikkuisen liian nopsaan aiheesta toiseen. Varsinainen höpöttäjä. :D

      Poista
    2. Kahdella arvalla mukaan arvontaan. Kansista tulee mieleen jotain lämmintä, rauhallista, kaunista, rentouttavaa... eli unelmien piilopaikka. :)

      Poista
  39. Unenomainen, satumainen kansi...ja miten ihania kuvia ja tunnelmia kirjan lehdillä. Lukijanasi mukana kahdella arvalla! Jospa arpaonni suosisi :).Ihanaa Joulun odotusta sinulle!

    VastaaPoista
  40. Unelmien piilopaikat kirjan kannesta tulee mieleen englantilaistyylinen maaseutukuva ja vähän sellainen jännittävän sadun tunnelma....
    Elämää valkoisessa puutalossa kirjan kannen kuvasta voi aistia miten tuuli lempeästi liikuttaa verhoa hyväillen ihanaa vanhaa tuolia....
    Ihana tunnelma etenkin tässä jälkimmäisessä kuvassa.
    Lukijana mukana:) Onnettaren suosiota odotellessa ja kauniita kuvia katsellessa!

    VastaaPoista
  41. Unelmaa ..salaista..ihanaa oloa.
    Toiveiden toteutumista .. Aivan ihana kirja uskon.
    Josko 2 mukana arvonnassa..

    VastaaPoista
  42. Kyynel herahti silmäkulmaan kun katsoin kuvia ja luin tekstiäsi... sinulla on niin lumoava taito loihtia esille ihania tunnelmia kuvin ja sanoin... Harmi etten tiennyt että olit kuvaamassa JKLssä männä viikolla, olisin ehdottomasti tullut moikkaamaan. Olisi kiva nähdä!
    Maarit B :)

    VastaaPoista
  43. Ihanan kesäisen kiireettömän päivän tunnelma. Melkein näkee, että kuvan ulkopuolella on ikkuna josta avautuu näkymä puistomaiseen vehreään ja hoidettuun sireenipuiden täyttämään puutarhaan.

    VastaaPoista
  44. Ihana kansi! Kansi herättää taas unelman omasta piilopaikasta :) Todella kaunis kansi! Enpä osaa enempää kuvailla (: Yhdellä arvalla olen mukana, olisi todella kiva saada tämä ihanuus itselle!

    VastaaPoista
  45. Talven taikaa -kirjan luettani yhdeltä istumalta voin todeta, että kirjan kansi herättää minussa uteliaisuutta ja valtavaa huokailujen määrää siitä, mitä kaikkea ihanaa kannet kätkevät sisäänsä. Haluaisin istua tuolla valtavan kauniilla tuolilla ja nauttia kirjan kuvista ja tunnelmista. Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  46. Kannen kuvaan voisi mennä kuin narniaan , kaunis .
    Vain mielikuvitus rajana ;)
    Kahdella arvalla mukana , toivottavasti onni suosii minulla ei ole aikaisemmin yhtään kirjaasi ;)

    VastaaPoista
  47. Kansi on kaunis ja sadunomainen... Haaveilen omasta kesämökistä ja tuo kirjahan on siis hankittava. Ihana!

    Mukana kahdella.

    VastaaPoista
  48. Rauhoittava, arvoituksellinen kansi, joka taatusti herättää uteliaisuuden katsomaan mitä kirja sisältääkään.

    Ja superhyper onnittelut uuden kirjasi johdosta!

    VastaaPoista
  49. Ihanan utuinen ja satumainen kansi,kuvat aaah! sanat ei riitä kuvaamaan niitä. Onnea uuden kirjan johdosta!
    Arvonnassa mukana,jännittävää joulun odotusta!

    T;Sarkku tonttu

    VastaaPoista
  50. Kirjan kansista huokuu hyvin levollinen ja lempeä tunnelma, aivan niinkuin aika olisi hetkeksi pysähtynyt. Haaveita, unelmia, niitä on varmaankin meillä jokaisella, antaa ajatusten ja ihanien tunteiden vaan tulla ja pysäyttää unelmoimaan hetkeksi! Kansien sisältö myöskin niin kauniisti ja taitavasti tehty. Ilona, kiitos Sinulle Siitä!

    VastaaPoista
  51. Kansikuvan talosta tulee mieleen Louisa May Alcottin tyttökirjat ja niiden sielunmaisema. -Hippu- hippu@utlook.com

    VastaaPoista
  52. suomalaista kesää, nostalgiaa....
    yksi arpa

    VastaaPoista
  53. Mulle tulee mieleen sadut, lapsuudenkesät ja jotenkin sellainen haavemaailma. Ikkuna jonnekin satumaiseen paikkaan, hengähtämään hetkeksi :)

    VastaaPoista
  54. Upea kirja odotettavissa! Kannesta ensimmäisenä tuli mieleen Beatrix Potterin sadunhohtoinen maailma!
    Vanhana lukijana mukaan ihanaan arvontaan.

    VastaaPoista
  55. Kannen kuvaa katsottaessa mieleeni tuli heti, kun katsoisi jostain pienestä rakosesta unelmien salaista puutarhaa ja haluaisi mennä siitä rakosesta näkyvään maailmaan ja nähdä lisää, mitä siellä on nähtävää..
    Kirjan sivuilla näyttäisi olevan sattumalta vähän samanlainen kasvihuone, kuin minkä me tänä kesänä meidän pihaan rakennettiin. Ensi kesänä nuo vastaavat kasvilaatikot olisi tarkoitus myös tehdä. Eli oikein minun makuun sopiva kirja.

    Mutta pakkoa sanoa silti, että tuon elämää valkoisessa puutalossa kirjan kansi kolahti minuun enemmän. Sen näkeminen sai kylmät väreet aikaiseksi ja kouraisun mahan pohjasta. Ehkä sen sai aikaan tuo perhonen,joka symboloi minulle 2011 kesällä menetettyä pienokaistamme..

    kolmella arvalla mukana!

    VastaaPoista
  56. Voi, taas on jännää odotettavaa ! Upeita makupaloja olenkin jo nähnyt muutamassa blogissa :)Kannet luovat salaperäistä tunnelmaa ja jännittävää odotusta mitä kansien sisältä paljastuu ♥ Kolmella arvalla mukana !

    VastaaPoista
  57. Uutena lukijana kolmella arvalla mukana, toivottavasti onni osuu kohdalle. :) Nämä kaikki kirjojen kannat on niin kauniita ja houkuttelevia, oikein kutsuvat avaamaan ja tutkimaan. Suosikkini on Koti lehvistön varjossa -kirjan kansi. Vanha pannu ja ihana kesäinen tunnelma!

    VastaaPoista
  58. Kirjan kannesta tulee mieleen joku vanha satukirja - jota ei malta olla avaamatta, ihana <3 Lukija olen täällä ja facebookissa eli 3 arpaa! Mukavaa viikonloppua !!!

    VastaaPoista
  59. Ihana arvonta! Kolmella arvalla lukijana mukana. Kirjan kansista tuli ensiksi mieleeni vanha englantilainen romaani, jonka haluaisin ottaa käsiini ja avata kansi ja kurkata sisään :) .

    VastaaPoista
  60. Tuon uuden kirjan kannesta tulee ihan mieleen joku vanha satu, metsän keskellä kauniilla aukiolla...Eläimet ja ihmiset luonnossa sulassa sovussa :)
    Vanhemman kirjan kannesta tulee mieleen mummila ja vintin aarteet :)
    Mie siis mukana kolmella arvalla!

    VastaaPoista
  61. Aivan ihana kirja varmasti tulossa. Tätä odotellessa voi jälleen haaveilla kesästä ja oman piilopaikan jutuista.

    VastaaPoista
  62. Kaunis, harmooninen, herkkä kirjan kansi. Kutsuu astumaan sisään kirjan lumottuun maailmaan.
    Vanhana lukijana mukana arvonnassa.

    VastaaPoista
  63. Kolme arpaa :)
    Tunnen jo miten "mie haluun" alkaa ottaa vallan takaraivossa kun kirjoja pääsis selailemaan! :)

    VastaaPoista
  64. Kirja vaikuttaa ihan herkulta! Ihailen tapaasi ja rohkeuttasi tarttua uusiin haasteisiin. Ansku

    VastaaPoista
  65. Oi oi mikä kirja tulossa !!! tuo on ihan pakko saada, täällä kevättä odotellaan jotta päästään taas omaan unelmienpiilopaikkaan <3.
    Kirjan kannesta tuli ihan sadunomainen tunnelma, aivan mielettömän kaunis.

    mukana ollaan kolmella arvalla =o)

    T -nina-

    VastaaPoista
  66. mukana 2 arpaa! Kannesta ihan ekana tuli mieleen lasten hiiriperhekirja :O

    VastaaPoista
  67. Pitää ehdottomasti kokeilla onnea.
    Tuo uusi kirjasi, on kaunis, kuvat kertovat kesästä ja onnesta rakentaa omaa piilopaikkaa.
    Yhden arvan verran kokeilen, kun nuo linkitykset on vielä hebreaa:))

    VastaaPoista
  68. Ah miten niin ihana kirja tämä on ehdottomasti saatava ! kevättä odotellaan että päästään taas puuhastelemaan omaan unelmienpiilopaikkaan.
    Kirjan kansi aivan ihana sadunomainen, mieleen tuli satukirja Peatrix potter <3
    Arvonnassa ollaan mukana kolmella arvalla =o)))

    T -nina-

    VastaaPoista
  69. Tekee mieli ottaa kirja kasiin ja kapertya sohvalle viltin sisaan unelmoimaan!!!
    Osallistun kahdella arvalla...

    VastaaPoista
  70. Satumaisen kaunis kuva, jonka takaa avautuu varmasti upeita kesäisiä tunnelmia ja unelmia :) Mukana arvonnassa.
    T. Mannu

    VastaaPoista
  71. Kirjan kannesta tulee kutkuttava, utelias ja mielenkiintoinen olo :) - päivi kuopiosta -

    VastaaPoista
  72. Kirjan kansi herättää uteliaisuuden päästä kurkkaamaan kirjan sisälle.
    Kolmella arvalla mukana arvonnassa =)

    VastaaPoista
  73. Unelma, joka kovasti ihastuttaa.
    Mukana arvonnassa.
    T:Unelmoija

    VastaaPoista
  74. Tuo kirjahan on pakko saada... Tekee mieli kurkkaamaan millaisia Unelmien piilopaikkoja sieltä löytyykään. Jospa löytyisi vinkkejä
    viime kesänä rakennettuun uuden uutukaiseen huvimajaani...
    Lukijana mukana arvonnassa. Ihanaa Joulun odotusta.

    VastaaPoista
  75. Rauhallista ja onnellista tunnelmaa kuvissa!
    Yhdellä arvalla mukana tässä ihanaisessa kilvassa :)

    VastaaPoista
  76. Yhdellä arvalla mukana. Tulee sellainen tunne, että haluais sukeltaa tuonne mökkiin tuon kannen kautta. Tuoli taas kutsuu istumaan ja haaveilemaan.Romanttisia kansia molemmat.
    Haaveilija

    VastaaPoista
  77. Kaunis kansi...houkutteleva. Pitää saada käsiinsä...:)
    arvalla mukana!

    VastaaPoista
  78. Ihana kansikuva! Minulle tulee heti mieleen Beatrix Potterin Hilltop talo :)
    Lukijanasi (3 arpaa?) mukana arvonnassa.

    minnapo1(at)gmail.com

    VastaaPoista
  79. Kolmella arvalla mukaan ihanaan arvontaan!

    Uusimman kirjan kannesta tulee mieleen Runotyttö-kirjat ja niiden kaunis tunnelma. Eilen selailin ja ihailin kahta kirjaasi kaupassa - aivan ihania! Talven taikaa on joulutoivelistalla... :)

    VastaaPoista
  80. Kolmella arvalla mukana :)

    Kirjan kannesta tulee mieleen metsän vihreys ja vehreys; rauha; kauneus. Paikka jonne on kiva mennä ja rauhoittua hellan tulen ääressä olla yhtä kodin ja luonnon kanssa.

    En malta odottaa uutta kirjaasi.

    VastaaPoista
  81. Ihan satukirjafiilis tulee minullekin...Annelin ja Onnelin talo, kirja, jota joskus muksuna luin. Löysin blogisi kesällä ja sen jälkeen olen viikottain käynyt lukemassa sitä. Sinulla on silmää kauneudelle!Minäkin osallistun arvontaan!

    HeliS

    VastaaPoista
  82. Kolmella arvalla mukana! :)

    Kirjan kannet ovat hämyisät, romanttiset, mielenkiinnon herättävät. Tekisi mieli mennä raottamaan verhoa ;)

    VastaaPoista
  83. Vaikka pää on jouluisia juttuja täynnä, niin kyllähän tästä kuvasta välittyy kesäisen, rauhallisen vapaapäivän tunnelma. Pieni tervetullut tuulenvire ikkunasta ja paljon aikaa vain olla..

    VastaaPoista
  84. Olen blogiton lukijasi, joten kaksi arpaa lienee oikea määrä ? Kannesta tulee mieleen kesä puutalokaupungin huvilalla. Jos tuolin ohi kurkottaisi katsomaan ikkunasta niin sieltä varmaan näkyisi syreenipensaita ja iltapäiväkahvikattaus odottamassa tenniksenpelaajia saapuvaksi..

    VastaaPoista
  85. KOlmella arvalla mukana.
    Kirjan kansi on houkuttelevan näköinen, sama tyyli jatkuu tässä kuin aiemmissa. Kuvissa oli heti monta ideaa, mitä ensi kesänä voisi toteuttaa. Kuvien kulmat ovat ihanan onnistuneet, sinulla on silmää niihin!

    VastaaPoista
  86. Kansi mielestäni salaperäisen kaunis...Kuin perhosen uni. Ja kolmella arvalla tavottelemmaan ihanuuksia :)

    VastaaPoista
  87. Olen yhdellä mukana ihanuuden arvonnassa. Kannesta tulee mieleen ranskalainen huvila jossain kuuman ilmanalan paikassa.

    VastaaPoista
  88. Mieleeni tulee kesä ja ihana paikka istahtaa omaan rauhaan.
    Yhdellä arvalla mukana.
    T:JonnaHanna

    VastaaPoista
  89. Kolmella arvalla mukana.

    Taas on jotain ihanaa odotettavana! Kirjasi ovat niin upeita, niiden seurassa aika unohtuu ja huolet kaikkoavat.
    Tuo kirjan kansi tuo mieleeni ihanien kuolemattomien tyttökirjojen tunnelman:)

    VastaaPoista
  90. Ihana raukea kesäinen tunnelma kuvassa. Unelmien ainesta mielikuvitukselle.
    Olen lukijasi joten olen arvonnassa varmaankin sitten mukana kahden arvan verran.

    VastaaPoista
  91. Voi kun vaikutti mukaansa tempaavalta ja viehättävältä kirjalta. Tuosta saisi varmaan huippuideoita oman "piilopaikan" suunnitteluun :) Arvalla mukana!

    - Iida -

    VastaaPoista
  92. NO kesähän tästä aivan ensimmäisenä tulee mieleen ja laiskat vapaapäivät, jolloin on aikaa vaikka makoilla sängyllä ja katsella kun verhot heiluvat tuulenvireessä, kuulostella mitä lapset puuhaavat pihalla ja puutarhassa ja haistella koska kahvin tuoksu alkaa kulkeutua nenään...
    Lukijan kahdella arvalla mukana huikean houkuttavassa arvonnassa.

    VastaaPoista
  93. Kansi houkuttelee lukemaan ja katselemaan; ei paljasta, mutta antaa luvan tulevasta. Tulee Anna-kirjat mieleen.
    Kaikki kirjasi olen katsellut ja lukenut ja tätäkin odotan innolla! Blogiasi seuraan myös jatkuvasti. Siitä saa virtaa ja valoa!
    terv. Terttu

    VastaaPoista
  94. Rauhallista tunnelmaa kirjankansi herättää minussa.
    Olen lukijasi.

    VastaaPoista
  95. Mielenkiintoinen, kiinostusta herättävä kirjakaupassa selailisin läpi ja sitten päättäisin ostaisinko. Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  96. Kauneutta, rauhaa...levollisen ja herkän olotilan saa aikaan tuo Unelmien piilopaikan kirjan kansi...siis aivan huikean ihana kansi :o). Dreams. Ihanan vangitsevasti ajatukset uppoutuvat haavemaailman syvyyksiin. Taas kerran...Upeaa ILONA :o). Kolmella arvalla mukana. Puuhakasta joulukuuta ja iloista mieltä teille. Toivottelee halien, Koivumäen Leidi :o) :o)

    VastaaPoista
  97. Oi, linkin kautta löysin tänne ja liityin lukijaksi heti :) Varsin mielenkiintoisen tuntuinen kirja. Heräsi oitis 'tuon haluun' reaktio. Siispä osallistun arvontaan, pääsenkö nyt lukijana siis osalliseksi kolmella arvalla, jos, niin hienoa :) Mukavaa joulunodotusta :)

    VastaaPoista
  98. Kahdella arvalla mukaan :) Ihanan sadunomainen kansi, siitä tulee mieleen mummola ja vehreä luonto :)

    VastaaPoista
  99. Oi mikä ihana arvonta ja kirjan kansi herättää minussa sellaista seesteisyyttä ja rauhallisuutta, puhtautta sekä hiljentymistä...rentoutumista kaikesta...ja onkos minulla kaksi arpaa kun en osaa linkittää :)

    VastaaPoista
  100. Ihania makupaloja kirjasta! Arvalla mukana :)

    VastaaPoista
  101. Olen juuri saanut käsiini ja kotiini Talven taikaa -kirjasi ja nyt annat ihanan "lupauksen" keväästä.Aivan yllärinä tuli tuo kirja mulle. Mukavaa...taas on jotain mitä odottaa:)

    T:Maija

    VastaaPoista
  102. Kolmella arvalla mukana!!! Ja piilopaikka on jo olemassa.. jotta siitä tulee unelmien piilopaikka niin sitä on viel hiukan muokattava.. ;)

    Kivaa viikkoa!!!

    VastaaPoista
  103. Uuden kirjan kannen kuva tuo mieleen lapsuuden kodin metsän laidassa,
    toisen kirjan tuoli taas kuin odottaa istujaansa lukemaan ja uneksimaan.
    Yhdellä arvalla mukaan!

    -Adalmina-

    VastaaPoista
  104. Kolmella lippusella mukaan! Kansi tuo mieleen pienen ihanan hetken paikassa vailla murheita ja huolia ja jossa kaikki unelmat toteutuvat<3

    VastaaPoista
  105. Kaunis, viileä, kiireettömyys, rauha, ihana paikka ottaa kirja käteen ja lukea sitä :)

    VastaaPoista
  106. Metsän siimeksessä on pienen Runotytön talo.
    Runotyttö voi olla meistä kuka vaan.

    Suloinen kansi <3

    Ihana kirja...varmasti !

    Yhdellä arvalla mukana arvonnassasi.

    t.Leena

    VastaaPoista
  107. Ihan pakko saada tuo kirja...! Kannet ovat hieman salaperäiset ja houkuttelevat, mutta kuitenkin niin suloiset...! Nyt ois jo ihana uppoutua sohvan nurkkaan ja selata uutta kirjaasi ja haaveilla tulevasta kesästä....:)!

    T:tiina

    VastaaPoista
  108. Voi mahoton kun se onni nyt ees tämän kerran olis suosiollinen.Mukana siis minäkin.
    Tunteita...Mennyttä aikaa ja kodikkuutta.

    VastaaPoista
  109. Minusta kirjan kansi on satumaisen kaunis ja herkkä.
    -k-

    VastaaPoista
  110. Osallistun yhdellä arvalla kirjan arvontaa. Susanna Lahdesta

    VastaaPoista
  111. Ihania tunnelmia. Minun vaivoin vaimentamani mökkikuume nosti jälleen päänsä! Nyt velloo ajatukset ihanissa kesäunelmissa... Arvontaan tahtoisin mukaan. Olen blogiton ja en kuulu fb:n. Seurailen näitä muutamaa kaunista ja eläväistä blogia.
    Yst.terv. Katja ja tyttäret

    VastaaPoista
  112. Minulle tuli ajatuksena satumainen, rauhallinen kaunis paikka..piilopaikka jossa voi rauhoittua ja olla vaan. Osallistun yhdellä arvalla. T.Milla

    VastaaPoista
  113. Rauhaa ja rentoutumista, tuli ensimmäiset mielikuvat kansista:)

    VastaaPoista
  114. Suloinen, innostava, hyppäys kauniiseen, arkeen ja juhlaan mielessäni herättää. Olisi ihana tutustua koko opukseen. Arvonnassa mukana lukijana, onko se sitten 3 arvalla? Mukavaa Joulun odotusta sinulle ja lukijoillesi.

    VastaaPoista
  115. aivan ihana kuva, tekisi mieli hypätä peilin läpi talolle.

    Ystävällisin terveisin, Kirsit

    VastaaPoista
  116. 3 arpaa kiitos..iskee uteliaisuus , inspis ja ehkäpä myöskin kateus :)

    VastaaPoista
  117. Mahtava kansikuva tuossa Unelmien piilopaikka-kirjassa, jotenkin satukirjamainen. Mukana yhdellä arvalla.
    Nimim. Riksu
    riikka_kuitunen(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  118. Kannesta tulee mieleen taianomainen hetki menneisyydestä, se on myös vähän aavemainen. Tuolille mielikuvitus maalaa heti vanhan harmaahiuksisen, elegantin vanhan rouvan istumaan :)
    hulamaja ät gmail piste com

    VastaaPoista
  119. Aivan ihana kansi tuossa Elämää valkoisessa puutalossa-kirjassa...tulee halu päästä tutkimaan ja katsomaan koko talo,se on varmasti juuri niin ihana mitä kansi antaa ymmärtää...romanttista!Lähdetään kisaan mukaan kolmella arvalla,liityin lukijaksi ja linkitän vielä =)

    VastaaPoista
  120. Ihanan kutsuva ja salaperäisen houkuttelva kansikuva ;)
    Yhdellä arvalla mukana.

    VastaaPoista
  121. Yhdellä mukana arvonnassa. Kirjan kansi on minulle liian satumainen, mutta kuvien perustellaa kyllä vaikuttaa erittäin kivalta opukselta ja mielelläni sitä tarkemmin lueskelisin! :)
    jasminella82 (at) gmail.com

    VastaaPoista
  122. Rauhaa ja harmoniaa.
    Osallistun yhdellä arvalla.
    Nimimerkki Neiti Kesäheinä

    VastaaPoista
  123. Tekee mieli uppoutua kirjan tunnelmiin, aivan ihania kuvia ja tunnelmia!
    Kolmella arvalla mukaan!

    VastaaPoista
  124. Koru kannessa,jonka voisi vaikka kaulaankin sujauttaa,toisaalta kansi on kuin vanha laulukirja,tunteita herättävä!T:Susanna,yhdellä arvalla mukana

    VastaaPoista
  125. Tuunauskirjat olis kyllä juuri nyt paikallaan, kun mökin sisustaminen voi keväällä alkaa. Romanttiset ja kauniit kannet, jotka kutsuvat lukemaan;) -Anu M yhdellä arvalla mukana!

    VastaaPoista
  126. Unelmien piilopaikka kannen kuvasta tuli mieleen sarja pieni talo preerialla,
    Elämää valkoisessa puutalossa kannen kuvasta tuli mieleen,arvokkuus,tyylikkyys,hentous,kesä,kesä tuuli,hempeys.
    Kauniit kannet molemmissa ja haluan tirkistellä molempiin kirjoihin mahdollisemman pian.
    Arvonnassa mukana lukijana ja linkitän faceen.

    VastaaPoista
  127. Kahdella mukana! Kannet tuo mieleen unelmia, salaisuuden ja kesän...

    VastaaPoista
  128. Kannen kuvasta tulee mieleeni kutsuvaa, rauhallista tunnelmaa, pala unelmaa. Aivan ihastuttavia kuvia kirjassasi. Mukana kolmella arvalla.
    T. Pieni pala unelmaa rakenteilla

    VastaaPoista
  129. Kahdella arvalla mukana! Uusi tulossa oleva kirjasi vaikuttaa todella mielenkiintoiselta :)

    VastaaPoista
  130. Kannesta tulee mieleeni satumainen piilopirtti metsän siimeksessä järven rannalla!! Aivan upea!! Odotan uutta kirjaasi innolla. T: Anne Susanna

    VastaaPoista
  131. Kesäinen vanhanajan tunnelma. Verhojen takaa aukeaa yllätyksiä.

    Yhdellä arvalla mukana. Kitta

    VastaaPoista
  132. Todella kaunis ja houkutteleva kirjan kansi! Se ikäänkuin kutsuu nojatuolimatkalle verhojen sisällä odottavaan unelmaan...Tähän arvontaan on ihan pakko osallistua, kahdella arvalla.

    VastaaPoista
  133. Onnea uuden kirjan johdosta! Kannesta tulee mieleen joku vanha satu..Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
  134. Kannesta tulee niin ihanan rauhaisa olo ja vanhat talothan tuovat aina niin ihanan nostalgisen tunnelman. Innolla odotan kirjaasi ja jospa kerrankin arpaonni suosisi, kolmella mukana!

    VastaaPoista
  135. Yksi arpa minulle, kiitos.
    Mieleeni tulee kesäilta. Unelmani olisi totta ja olisin saanut diagnoosin kivuilleni sekä eläkepaperit. istuisin auringonlaskussa yksin, terassilla/partsilla. Kädessäni kuumaa kaakaota. Se tunne, kun kymmenien vuosien taakka laskeutuisi hartioiltani ja saisin vihdoin valoisan loppuelämän.

    VastaaPoista
  136. Yksi arpa tännekin...onpa kauniita kuvia..tekee mieli nähdä lisää.Tulee mieleen fiiliksiä lapsuudesta.

    VastaaPoista
  137. Kauniita kuvia! Unelmien tuolikin siinä! kahdella arvalla mukaan.

    VastaaPoista
  138. Kauniita kuvia, ihania ideoita, rauhaa ja tyyneyttä:) Kahdella mukana:)

    VastaaPoista
  139. Kuinka mie nyt en löydä, milloin tämä arvonta päättyy.. Noh.. jos vielä mahtuu mukaan ni ilmeisimmin yhdellä arvalla mukana :) Kirjojesi kannet saavat aikaan ihanan, hempeän ja haaveilevan fiiliksen!

    VastaaPoista
  140. Yhdellä mukaan! Kaipaisin eniten ideoita mökin terassille ja kasvihuoneeseen. :)

    VastaaPoista
  141. "Eksyin" sivuillesi..sain paljon inspiraatiota ja luottamusta myös oman tyylini löytämiseen.. uskoakseni kaikki kaunis ei ole todellakaan syntynyt hetkessä ja siksi aion perehtyä myös kirjoihisi " viivytellen"..nauttien ja peilaten niitä ympärilläni olevaan kauniiseen - myös keskeneräiseen. Siunausta kättesi töihin!
    Jos arvontaa piti kommentoida niin haluan olla mukana.
    T.Tuula

    VastaaPoista
  142. Eksyin sivuillesi..Sain inspiraatiota ja luottamusta myös oman tyylini löytämiseen. Kirjasi vaikuttavat huolella tehdyiltä..kaunis ei ole varmaan syntynyt hetkessä ja olet joutunut uskoakseni tekemään valintoja -joskus vaikeitakin, mitkä kuvat valitset ja mitkä saavat jäädä..VIIPYILLEN JA NAUTISKELLEN LUETTAVAA:) Jos arvonta vaati kommentointia -haluan olla mukana! t.Tuula

    VastaaPoista
  143. Menipä tovi rullata kansikuvan jälkeen kommenttilaatikkoon ;) Mutta aina pitää yrittää :) Kansi on rauhallinen, ihastuttava, romanttinen; kuten moni sanoi; tekee mieli avata se ja kurkata sisään! Hyvin olet siis onnistunut tässä! Ja onnea uudesta kirjasta :) En tiedä, onko arvonta vielä voimassa, kun en löytänyt päivämäärää, milloin arvonta umpeutuu, mutta toivottavasti ehdin. Olen tuore lukijasi ja ihastellut kuviasi täällä joulun välipäivinä. Ja linkitän arvonnan myös omaan blogiin, joten kolmella arvalla olen mukana.

    VastaaPoista
  144. Voi, kansi on ihanan romanttinen ja tuo mieleen että sisällä on kaikkea mistä pidän, sekaisin juurikin romantiikkaa nykyhetkeä unohtaen! Ja kolmella arvalla tulen mukaan :)

    VastaaPoista
  145. Ihanan romanttinen kansi ja talo kannessa on kivan vanhanaikainen. Lukijana mukaan kahdella. Onkohan tämä arvonta edes enää voimassa? Toivottavasti ehdin mukaan...

    VastaaPoista
  146. mukana arvonnassa! sun kirjat on upeita!!!

    VastaaPoista
  147. Mukana arvonnassa :) Kansi on ihastuttava, lempeä, romanttinen, salaperäinen ja houkutteleva. Se ei kerro kaikkea joten houkuttelee avata kirja ja katsoa mitä se sisältää! Oikein onnistunut kansi :D

    VastaaPoista
  148. Kaunista katseltavaa ! Olen mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  149. Kaunista katseltavaa ! Olen mukana arvonnassa :)

    VastaaPoista
  150. Olen ehdottomasti mukana ihanassa arvonnassa:)

    VastaaPoista
  151. Kirjan kannesta tule mieleen satukirja!
    Tuon sadun voisin lukea :)
    Kaksi arpaa.

    VastaaPoista
  152. Rauhallinen ja kaunis kansi .Tekee mieli ottaa heti katseltavaksi on niin ihanat kuvat.
    Arvontaan mukaan.
    Tyttik.

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!