11. huhtikuuta 2013

Onkin ollut jo niin ikävä!Täällä surrataan ympäri pihoja kevätkärpäsen lailla. Miten ihmeessä kaikki onkin jäänyt sekaisin syksyn jälkeen, kiinnostus terassiin ja kesähuoneeseen on loppunut kuin seinään. Auringon kanssa toivo on tosin taas herännyt, ja voi jo fiilistellä kesäkuvilla. Grillauskausi meillä aloitetaan juurikin nyt, ja olen edennyt raivauksissani jo katokseen saakka. Puutarhahullua polttelee myös taimikuvastot, miten estää itseään tilaamasta taimia roppakaupalla? Ensi viikolla meillä alkaa työleireily mökillä, jospa se saisi minut taas palaamaan maan pinnalle - mutta eikö ne taimet kuitenkin ole aikas ihania ;)
 
Puutarhaunelmia teille kaikille,
Ilona

11 kommenttia:

 1. Minun taimihulluuttani pidättelee se, että joka huoneen ikkunalaudat ovat täynnä siemenestä kasvattamiani taimia...Hooh. No, 20 lavakaulusta on tilattu ja saapunut, josko ensi kuussa niihin saisi jo taimia tyrkättyä..

  Tosi viihtyisiä oleskelupaikkoja noissa kuvissasi!

  VastaaPoista
 2. Sama havainto tehty täälläkin, purkkeihinsa kuolleita kukkia pitkin ja poikin Lillan pihaa ja kuistin nurkissa ja ties missä. Ja kuivia perennoja ja ja ja .....vissiin se mielenkiinto lopahti kaikkien viime kesän sateiden jälkeen vähän kesken mullakin :D

  Nyt eletään toivossa ettei myyrät olis napsineet tulppaanin sipuleita...

  VastaaPoista
 3. Ihania kesäisiä kuvia!
  Juuri ostin kukkien siemeniä mutta malttanut mieleni niiden kylvämisen kanssa.Taimet ehtivät aina liian isoiksi.

  Blogissani linkki tänne, lainasin ideaasi "tapettia tulostellen" .Kiitos siitä!

  VastaaPoista
 4. Mikä siinä onkaan että keväällä huomaa seisovansa siemenhyllyn edessä, ja lukevansa taimiluetoloita, talvella sitä tuijottaa lankahyllyä ja lukee käsityöohjeita:))

  Iloisya kevättä:)

  VastaaPoista
 5. Voi kuinka ihana blogi sinulla on! Minäkin olen ihan mahdoton siementen tilaaja...taidan kokeilla steviaa tänä vuonna. Tervetuloa piipahtamaan blogissani: http://huiskulassa.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Meillä täällä vielä kaikki nietosten alla...Mustan orvokin siemeniä metästän :)

  VastaaPoista
 7. OIh, kohta olet täällä kesä. Ja hyrskyn myrskyn täälläkin piha syksyn ja talven jäljiltä. Saa aloittaa myös terassin kunnostamisen öljyämisestä.

  VastaaPoista
 8. Ihanaa viikonloppua! Voi kun alkaisi lumet sulaa jo kunnolla, minäkin niin haluaisin jo päästä kaivelemaan maata tuonne pihalle!!!

  VastaaPoista
 9. Lumen sulamista ja maan kuivumista täälläkin innolla odotellaan.
  Sitten saakin upottaa kädet tuoksuvaan multaan, IHANAA...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 10. Ompa tunnelmallinen ja kaunis patio teillä! Ilolla katselee aina ottamiasi kauniita kuvia! =) Jos muuten kiinnostaa, miun puolella on menossa arvonta: http://pitsijapipari.blogspot.com.es/2013/04/arvonta.html

  VastaaPoista
 11. Aivan ihana blogi sinulla!Todella kauniita kuvia pullollaan:)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!