24. toukokuuta 2013

Kesämiehiä ;)


 
Huomenna meidän mökkitontti täyttyy kesämiehistä. Kuusi isoa ja kaksi pientä ukkoa on valjastettu talkoisiin. Pienten ukkojen homma on leikkiä, puumajasta kuuluu aivan varmasti naurun remakkaa. Isommat köriläät nostavat mökin hirsiä paikoilleen. Minulle jää sujuvasti muonituspuoli. Keittokattila porisee jo valmiina, ajattelin kaksikymmentä litraa keitellä jauhelihakeittoa tässä illan kuluessa. Onneksi säätiedotus on luvannut aamuksi poutaa. Huomenna nähdään, mille mökki alkaa näyttämään. Jännittää jo valmiiksi. Nyt täytyy hoitaa valmistelut loppuun, ja mennä nukkumaan. Kello viisi tämä tyttö nousee reippaana hommiin. Vanhanajan kunnon talkoot ovat mielestäni ihan mahtavat, ja ruoka ei varmasti lopu kesken.
 
Ihanaa viikonvaihdetta teille :)
Ilona

8 kommenttia:

 1. Teillä onkin ihana vaikkakin työntäyteinen päivä tiedossa.
  Mukavaa viikonloppua...aurinkoa on luvattu!

  VastaaPoista
 2. Kovasti tsemppiä ja työn iloa sinne. Hyvä ruoka se tekee talkoista ihan luksusta!

  VastaaPoista
 3. Aurinko paistaa, jee ! Vielä joukko sämpylöitä valmiiksi, ja menoksi.
  Ilona

  VastaaPoista
 4. Mukavaa päivää teille, mistä tuollaisen sydän lättypannun saisin?

  VastaaPoista
 5. Oi, tuollasen poukan mä tahtoisin meidän mökille ;)
  Teillä ainakin tapahtuu nyt :)

  VastaaPoista
 6. Olisi kivaa ollut päästä mukaan, mutta täälläpä vain naputtelen töitä. Onneksi sentään perheen miesväki on antamassa panoksensa ;)Aurinkoa!

  VastaaPoista
 7. Lättypannuja olen nähnyt halpakaupoissa, en edes muista mistä se on meille aikanaan eksynyt. Taina ei huolta täällä tehotiimi puuhaa, ja pienet miehetkin ovat jos uiskennelleet :)
  Ilona

  VastaaPoista
 8. Vielä kysymys tuosta mökin sävystä, että muistatko mitä sävyä olette käyttäneet? Meillä alkaa saunaremontti ja juuri tuo olisi hyvä väri saunaan savuista tunnelmaa luomaan! Kaunista, kaunista, silmää sinulla on monenlaiseen kauneuteen!
  Kirppu

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!