30. toukokuuta 2013

Tervetuloa meille ;)


Hihhei, Äänekoskella vietetään pihakirpparipäivää 8.6 lauantaina. Meidän kodin pihakin miehittyy kirpparitunnelmista. On se vain kummallista, miten tätä ylimääräistä tavaraa aina vain kertyykin, vaikken ostaisikaan mitään ;) Muutaman kuvan ennätin kuvailla teille uutta kotia etsivistä, mutta lauantaina pöydät täyttyy sisustustavarasta, ikkunoista, kaapeista, puutarhajutuista(isoistakin) ja astioista. Pihakirppareiden osoitteet saat silloin minultakin, jos ei sinulle meidän paikallislehti tule. Osoitteen meille laittelen sähköpostilla, minulle voi siis viestiä laittaa ilonapietilainen@suomi24.fi. Kirpparit aukeavat pihamailla klo 9. Nähdään siis silloin :)
 
Tuleva viikonvaihde sujutellaan juhlahumussa. Valmistujaisia ja iloisia juhlia on luvassa. Suuntaan ensin matkan sunnuntaina Turkuun ja sieltä sitten matka jatkuu ihania koteja kurkkimaan. Napatkaan muuten mukaanne lehtihyllystä Unelmien Talo&Koti -lehti, ihanan Riitta Sinikan kodin löydät sieltä :).
 
 
 
Pienen tuoksu ja maku-kirjan arvonnan voittajaksi tuli Ninuska, onnea voittajalle. Ehkäpä saisin hurautettua uuden arvonnan hetken päästä:)
 
 
Iloisia juhlia ja riemukasta kesämieltä !
Ilona

7 kommenttia:

 1. ♥ kiitos käynnistä, Ilona ja terveiset myös Hannelle! Oikein mukavia juhlia ja hauskoja kirppishetkiä sinne!♥

  VastaaPoista
 2. Taas niin kaukana tuo kirppis...harmi tulin niin mielelläni...
  Riitta Sinikan blogiin jo kirjoitinkin, että lehti tuli eilen ja kuvat on melkein puhki katseltu ja lehden sivut hiirenkorville taittunut...:))

  VastaaPoista
 3. ai Turkuun :) poikkeehan Piikkiössäkin :)
  terkuin Jaana

  VastaaPoista
 4. Riitta Sinikka kiitos ihanainen meidän vieraaksi ottamisesta. Hannelle kerron terveiset, ja kunnes taas tavataan :)
  Ilona

  VastaaPoista
 5. Ihana koti tosiaan Riitta Sinikalla. Jaana niin kiva olisi poiketa, mitäs keksittäisiin ;)
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Luulen että olen ostanut sulta paljonkin tavaroita patina&palttoo pöydästä ;) Pihakirppis kiinnostaa tottakai, kiva kun mainostat asiaa!
  -Sini-

  VastaaPoista
 7. Voi kun olisi kiva päästä, mutta olet liian kaukana. Eipä silti, riittäisi tuota myytävää aivan omastakin takaa, mutta tässä muuton lomassa ei ennätä kirppareita pidellä.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!