18. toukokuuta 2013

Mökillä!
 
Livahdin hetkeksi sisälle huilaamaan. Kädet ovat venyneet aivan takuulla varpaisiin saakka - olo on kuin apinalla ;). Kottikärrytkin huutavat apua kuormien alla. Hyötyliikunnaksi tätä nimittäville näytän juurikin nyt kieltäni - uupunut kärräilijä tilittää täällä. Meillä sitten rakennetaan mökkiä täydellä tohinalla. Viime kesänä tänne nousi pikkuruinen saunamökki, johon meidän perhe kasaantuu iltaisin. Mökin ainoan huoneen täyttää iltaisin sohva, joka levitetään vuoteeksi. Lisätilan toivossa aloitimme tämän kakkosvaiheen hieman aikaisemmin kuin piti. Isomman mökin olisi tarkoitus valmistua jouluun mennessä.
 
Urakoinnin väleissä on ihana puuhata puutarhaa. Tänään sain rakennettua keittiöpuutarhan vanhan reen päälle. Pajulaatikoiden sisällä on istutuskassit. Tomaattia, mansikoita, salaattia, herneitä, sipulia ja porkkanaa on sujautettu laatikoiden suojiin kasvamaan. Ostosreissulla piti myös käydä rentouttamassa väsyneitä lihaksia - ihan mahtava uusi tekosyy shoppailulle. Keskusta täällä on vain kovin pieni suurempiin ostoksiin, mutta sekatavarakauppa Aseman Merkkari pelastaa kaiken. Sen hyllyiltä onnistuin löytämään suloiset purkit teelle ja kahville. Pienimmän purkin jätin vielä ostamatta, vaikkakin se olisi ollut juuri sopiva sympatialle teepurkin pariksi ;)
 
Ps. Uusimmasta Meidän Mökki-lehdestä voit lukaista kesähuoneen rakentamiseen ideoita, jotain tuttua voi jutustakin löytyä :).
 
Teetä ja sympatiaa jokaiselle,
Ilona

12 kommenttia:

 1. ihanalle kuulostaa!!
  meillä on vielä "yks" kesäpaikka miehen perintönä tuolla Merikarvialla, vanha rintamamiestalo valtavalla tontilla kosken rannalla :) aivan ihana paikka mutta niin pieni tälle sakille..
  muistan aina kun "edellisessä" elämässä kun pojat oli pieniä niin vietettiin kaikki kesät siellä, ja parhainta varsinkin poikien mielestä oli mennä tutkimaan paikallisen sekatavarakaupan valikoimia, sieltähän löytyi vaikka mitä :))
  muistahan silti nauttia välillä..vaikka taidat kyllä nauttiakin :)
  jaana

  VastaaPoista
 2. Irmastiinalla käynkin kurkkimassa heti kohta :) Tuollainen rintamamiestalo olisikin unelma, sellaista ei vain millään löytynyt. Sekatavarakauppa on kyllä niin hilpeä, ettei voi kuin nauraa sen valikoimalle. Jokainen hyllynväli on arvoitus, aikaakin menee vähintään tunti tutkaillessa :)
  Ilona

  VastaaPoista
 3. Ihana toi vanha reki kasvilavoineen.

  VastaaPoista
 4. Tosi kivan näköinen pikkukeittiö ja varsinki pöytä ja ne purnukat!

  VastaaPoista
 5. Miten ihanat purkit - ja mökki muutenkin! :)

  VastaaPoista
 6. Noi purkit sopisivat myös meidän mökille ja Aseman Merkkari löytyy meidänkin läheltä ;)

  VastaaPoista
 7. Hauska reki-idea! Ja kyllä mökkeily on ihanaa - meillä vielä mökin remppa odottaa......

  VastaaPoista
 8. VOi että on kaunista!
  onnea lehtijutusta :)

  VastaaPoista
 9. Oi kuinka kaunista! Tuo linnunpönttökukkateline on must. En tiedä mikä linnunpönttöhurahdus minulle on tullut. En halua lintuja, mutta pönttöjä kyllä. Voisin ripustella niitä kauniiksi tuunattuina koristeeksi. Tuo omassa rouheudessaan on ihana. Meille kanssa!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!