19. kesäkuuta 2013

Ihan kohta


 
Olen odottanut vapaapäiviä, kuin kuuta nousevaa. Juhannusvapaa alkaa heti huomisen jälkeen. Meidän ryhmä siirtyy mökille nauttimaan toivottavasti ihanasta auringosta ja yhdessä olemisesta. Olen toki käynyt tässä välillä mökillä kurkkimassa, ja maalaamassa päämökin hirsipinnat tummiksi. Tiedetään, tämä saattaa näyttää synkältä, mutta minä niin tykkään. Rakennus ja ennenkaikkea sen sisustus on jo suunniteltu pitkälti valmiiksi - ainakin minun mielessäni. Katsotaan sitten, kuinka paljon suunnitelmat matkan varrella muuttuvat. Mieheni - siis se järjen ääni saattanee villimpiin haaveisiini sanoa sanasen. Vaalealla tukalla kaikki tuntuu ihan mahdolliselle, eikös :). 
 
Minä olen kyllä ihan puutarhahullu. Tänä vuonna on ollut ihana seurata rentoakankaalejeni villiintymistä. Suosittelen muuten ehdottomasti tätä kasvia kaikille kunnon maanpeitekasvia etsiville. Lilan sinertävät kukat kruunaavat sen mattomaisen kasvuston. Rakennustyömaatakaan en ole malttanut jättää rauhaan, sinne on jo kummasti ajautunut imukärhövilliviinit kasvamaan. Onko ne tiellä - saattavatpa hieman muuten ollakkin. Onneksi järjen ääneni on antanut minulle luvan hössöttää multapussieni ja rehujeni kanssa juurikin tuolla alueella vapaasti.
 
Lapsella odottaa rantavedessä vesitrampoliini, ajattelin itsekkin laittaa huulet tötterölle, ja hypätä sen kyydistä loikalla säikyttelemään kaloja.
 
Niin hauskaa juhannusta teille,
Ilona

18 kommenttia:

 1. Ai tästä tukan väristäkö se helppous johtuukin...:))
  Mukavaa juhannusta teille!

  VastaaPoista
 2. hauskaa juhannusta myöskin sinne :)

  VastaaPoista
 3. Hei Ilona! Pakko on kysyä Sinulta, että mistä olette hankkineet tuon vesitrampoliinin? On varmaan hauska :) Ihanaa juhannusta Teillekin! T. Minna

  VastaaPoista
 4. Maanpeitekasveja kaivataan täällä, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Ihania kuulumisia, ihania kukkia ja ihanan näköinen mökki! Hyvää juhannusta :)

  VastaaPoista
 6. Mun sisäinen blondini yhtyy mielipiteeseesi ja toivottaa myös mukavaa mökkijuhannusta!

  VastaaPoista
 7. Aurinkoisia päiviä ja ikimuistoisia hetkiä mökillänne!

  VastaaPoista
 8. Vesitrampoliini on ihan Cittarista ostettu :)
  Ilona

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tiedosta! Eli ihan läheltäkin voi löytää mielenkiintoisia juttuja... ;) Nautitaan suven kauneudesta :) T. Minna

   Poista
 9. Oikein ihanaa mökkijuhannusta! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 10. Ihania inspiraatiokuvia. Meillä kun on mökki myös järven rannalla ja maisemat hyvinkin samanlaisia. Huomenna lähdetään mökille peräkärry täynnä terassilautaa :)

  VastaaPoista
 11. Ihana tuo teidän mökki kyllä <3 Mukavaa ja rentouttavaa Juhannusta! Ja mukavia kuopsuttelu hetkiä myös :)

  VastaaPoista
 12. Ihanaa juhannuksen aikaa sinullekin ♥

  VastaaPoista
 13. Järven rannalla puutarhan pito mökillä onnistuukin. Saat aikaan teille vielä huiman cottage gardenin.

  Lumottua juhannusta sinulle!

  VastaaPoista
 14. Ihanaa lomaa ja juhannusta sinulle ja koko perheelle! Kyllä olet paljon kaunista ehtinyt mökille laittaa, vaikka paljon tien päällä olet aikaa ilmeisimmin viettänyt:) Ja onnittelut hulivilikirjasta! Täällä vietetään varsinaista hulivilijuhannusta siskon perheen kanssa.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!