9. kesäkuuta 2013

Söpö!
Parhaan vapaapäivän viettäisin ehdottomasta äitini Elmurin ja poikani Pietun kanssa. Yhteinen kirpparireissu rentouttaa varmuudella.  Meillä on vain yksi auto, ja auliisti äitini lainaa meille aina tarvittaessa Söpöään(kuvassa ovet levällään). Haaveissani minä ajelisin  punaisella minillä tai keltaisella kuplalla. Nyt siis ajetaan punaisella autolla, joka kiihtyy alamäessä hyvällä tuurilla kahdeksaankymppiin. Tässä menopelissä on kasettisoitin, josta kuunnellaan Olavi Virran ikivihreitä - täysillä. Oven ollessa auki Söpöön Neilikkakin istuu sen kyydissä onnellisena, koira on aina valmiina lähtöön. Se on vakuuttunut vauhdin hurmasta ja ajaessa työntää avoimesta ikkunasta päänsä ulos, siellä se katselee maailman menoa huulet tuulessa lörpötellen. Niin no, tämä auto on ollut monessa mukana, ja voitte kuvitella, kuinka hymyilen nähdessäni äidin istumassa etupenkillä vaaleanpunainen cowboy- hattu päässään syömässä jäätelöä. Lauantaina meidän pihatapahtumassa kävi kääntymässä jos jonkinnäköistä vempainta. Söpökin saattoi olla hieman loukkaantunut ihastellessani kuvan sinistä kaunotarta;)
 
Jos siis näet minut ja perheeni köröttelemässä valtatiellä Söpön kyydissä tientukkona nosta käpälä pystyyn - saa myös nauraa. Itselleni en sentään ole cowboy-hattua hommannut, mutta Olavi Virran kappaleita laulelen jo suhteellisen sujuvasti;)
 
Nähdään tienpäällä!
Ilona

10 kommenttia:

 1. Hauska Söpö ja helppo kuvitella Neilikka ikkunan raossa huulet heiluen;)

  Kadun ikuisesti oman turkoosin rättikattouotini myymistä. Monet kertoivat saaneensa hymyn huulilleen, kun ajelin Viherlandiasta kotiin ja etupenkillä oli luumu-tai kirsikkapuu, joka oksaet tuulessa heiluen vilkutti vastaantulijoille.

  Kaunista tulevaa suviviikkoa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ihania!!! Täytyy kyllä pian saada meidänkin pikkuinen pompsukka ajokuntoon! Näissä vanhoissa autoissa vaan on sitä jotain!!<3

  VastaaPoista
 3. Voin kuvitella:)
  Terkut ihanaiselle äitillesi, onko hän Suolahdessa kesän aikana?

  VastaaPoista
 4. Vanhat pikkuruiset autot ovat kyllä kaiken kaikkiaan aika suloisia. :)

  VastaaPoista
 5. Ihana punainen paholainen...:)
  Toivottavasti tiellä tavataan...:))

  VastaaPoista
 6. Ihanaa kesää teille :) Johanna tuon teidän Pompsukan olisin ottanut heti, aivan hurmaava kapistus ja tietysti sen omistajat :)
  Päivi äidille kerron terveiset varmuudella, Suolahdessa hän ei taida ennättää olemaan, mutta varmasti keksii jotkut markkinat tilalle.
  Kesähumua pitää olla;)
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!