18. elokuuta 2013

Kenkätelineitä ja kummareitaNykyisin tuntuu sille, että kummarit ovat ainoat kengät joita käytän puutarhassa tepastellessani. Aikaisemmin ne pönöttivät aina kulkureitillä eteisen lattialla. Tämän vuoden syntymäpäivälahjani oli siis tämä tosi yksinkertainen teline, jonka mieheni rakensi. Telineeseen tarvitaan vain pätkä 50mm*50mm puuta ja pätkä 50mm*125mm puuta. Pystyyn nousevat puut ruuvataan kiinni lappeelle laitettuun tukipuuhun pitkillä puuruuveilla, ja valmista tulee. Maalasin telineeni hempukan vaaleanpunaiseksi Chalk Paintilla . Nyt se odottaa kuistilla kenkiä kuivattavaksi. Anopiltani sain sadepäivien piristykseksi ihanan yllärin - minun harjallani on nyt villapaita ;) Värikirjosta innoissani kokeilin tätä ohjelmaa. Käykää kokeilemassa, siihen todellakin jää koukkuun. Nyt tämä perhe lähtee elokuviin, Monsterit-yliopisto on varmasti juurikin tähän hetkeen sopivaa ajanvietettä :)
 
Ilona
 
 
 

9 kommenttia:

 1. het näytin miehelle ja luulenpa, et meidän terassia koristaa piiiiitkä pätkä samanlaista telinettä olis nääs juuri tarvetta kun saappaat täyttää koko eteisen :)
  kiitos :))

  VastaaPoista
 2. Ompas nerokas teline! :) osaisikohan lapsetkin tuollaiseen heitellä saappaat ja kuomat.... :)

  VastaaPoista
 3. Hempsakoita värejä, näin syksyä aatellen ilahuttavat suuresti :)

  VastaaPoista
 4. Voi jee! Kyllä vaan sopisi meidänkin kuistille tuommoinen kumpparikuivain. Ja tuo villapaita harjalla on niin hupaisa :)

  VastaaPoista
 5. Meillä tuntuu teline toimivan, olisiko se pakon sanelema juttu :) Unelmoin sellaisesta isosta telineestä, mutta perhe on niin pieni ja kummareita niin vähän, että meille riittää.
  Ilona

  VastaaPoista
 6. Yksinkertaisen kekseliäs saapasteline! Kuvat värimalleineen ovat kuin suoraan sisustulehdestä :)

  VastaaPoista
 7. Yksinkertaisen kekseliäs saapasteline! Kuvat värimalleineen ovat kuin suoraan sisustulehdestä :)

  VastaaPoista
 8. Hei Ilona!

  Aivan ihania kuvia tänne tullut paljon, silmä lepää!:)
  Suloista viikon jatkoa sinulle!

  Marikki

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!