9. elokuuta 2013

Totuus!
Pieni turnausväsymys on juuri nyt meneillään. Ihan kaikki on kesken, ja edistystä tapahtuu muurahaisen askelin. Minun ei silti anneta vaipua epätoivoon. Perhe kannustaa melko ihmeellisillä tavoilla eteenpäin. En voisi ajatellakkaan tekemättömiä töitä katsellessani lapsen vesishowta - harjanvarteen teipattu puutarhaletku on mahtava keksintö. Alkupaloiksi yleisö saa salaatinlehteen käärittyjä suolakurkkuja ;). Tähän esitykseen pääsee vain spesiaalihenkilöt - olen onnellinen ollessani sellainen. Kesäsalaatti, saunasta tuprutteleva savu ja saunavasta peittoaa väsymyksen. Ja voihan sitä aina heittäytyä pienen väsyneen koiran viereen hiekkarannalle huilaamaan. Totuus on siis melko vahva sana, jos sitä oikein tarkoin katsotaan.

Kurkatkaa muuten hieman ihanaisempia kuvia Riikan kodista Maalla-lehdestä, Arjan  ja Minnan kodeista Unelmien Talo&Koti -lehdestä. Olipa ihana vierailla näissä ihanaisissa matkan varrella.
 
Voimaa meille kaikille ja sitä turnauskestävyyttä!
 
Ilona

7 kommenttia:

 1. Voimia! Kylkä se siitä, vaikka niillä muurahaisen askelilla!

  VastaaPoista
 2. Ilona : tiedätkö kuka on suunnitellut betonimyllyn??

  VastaaPoista
 3. zemppiä ja voimia, puuhastelussa iskee joskus väsy, mutta pikku tauko ja kyllä se sitten taas sitä. hyvältä näyttää jo!

  VastaaPoista
 4. No, kyllä näillä mennään. Jos tänään huilaan ja huomenna tohisen :) Betonimyllyn suunnittelijaa en tiedä, mutta varmuulla sen nimi on Esko.Huomenna, huomenna aurinko paistaa :) :)

  VastaaPoista
 5. No sen on suunnitellut mieheni Johannes Tourunen vuosikymmeniä sitten

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä sinne - yhtään en ihmettele, jos turnajaisväsymystä ilmassa, mutta kyllä taas huilin jälkeen jaksaa:)

  VastaaPoista
 7. Vau, tuo oli uutta tietoa. Ihan mahtava keksintö!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!