13. elokuuta 2013

Taidan uskaltaa paljastaa ;)


 
 

 
Ilolla esittelen työparini Hannen ja meidän yhden työpäivän teille ;) Meidän työpäivät alkaa aamulla kuudelta, ottakaa tämä huomioon lukiessanne tätä, ja suodattakaa pahimmat mokat sen piikkiin. Eilen retkeilimme halki Suomen, joka tosiaan tarkoittaa vierivieressä istumista yhdeksän tuntia. Vähän tai enemmänkin väsähtäneenä meidän rupattelu saattaa olla melko nauruntäyteistä. Aamupalalla istumme omien salaattikuppostemme kanssa ABC:llä. Yritämme sitkeästi syödä terveellisesti, ja se on lievästi sanottuna haasteellista huoltoasemilla. Autossa sotkemme hedelmillä, ja toteamme jälleen kerran riisikakkujen maistuvan pahville. Uuteenkaupunkiin päästyämme Hanne vetäisi aamujumpat kodin pihassa. Mallia voi ottaa vapaasti Hannen steppauksista, voisiko tämä olla sellainen jumppaohjeistus :) Muistakaa ottaa happea hyppiessä! Ihana koti odotteli meitä perillä. Päiville iso kiitos kaikesta. Nauru taisi jatkua koko päivän. Parasta tässä kaikessa on tavata erilaisia ihmisiä, ja olla mukana kertomassa heidän tarinaansa. Melko tiiviin päivän jälkeen pakkasimme taas koneet, kamerat, jalustat ja valot autoon. Kotiin ilta kahdeksalta - takki tyhjänä, iloisena ja hilpeillä muistoilla varustettuna päättyi tämäkin työpäivä. Seuraavaksi suuntaammekin Uuteenkaarlepyyhyn, siitä seikkailusta kerron sitten myöhemmin. Ehkä Hannekin keksii siihen mennessä uusia hyppykuvioita;)
 
Hilpeää päivää teille,
Ilona

13 kommenttia:

 1. Eikää, vitsit vie että tekeeki ny mieli lähtee ulos hyppiin!!:)

  VastaaPoista
 2. Hyvä Hanneeee!! Hienot muuvit :D Energiaa teille molemmille ♥

  VastaaPoista
 3. Hitsit, ootte käyny täällä meillä päin :) Kerkesittekö tutustumaan enemmänkin Uuteenkaupunkiin? Tollaset Hannen jumpat tarvis tehdä jokaisen joka aamu :)

  VastaaPoista
 4. Naurettu on melkoisesti näille muuveille :) Kaikki siis mukaan yy, kaa, koo... Oikeastaan kaupunki jäi kokonaan tutustumatta, ihanaisia ihmisiä tosin tapasimme :)

  VastaaPoista
 5. Kai teille kerrottiin myös, että Uudessakaupungissa on tänä vuonna jälleen puutalonäyttely Pytinkien Paris 24.-25.8., eli samanlainen happening, kuin Loviisassakin! Kaupungissa on ruutukaava-alueella noin 600 vanhaa puutaloa ja osa niistä päästää vieraita kotiinsa. Voisi ehkä löytyä teille uusia kiinnostavia jutun aiheita ja kuvattavia kohteita! Tulkkast kylähä!

  VastaaPoista
 6. Taidatte olla aikamoinen energiapakkaus yhdessä ;D

  VastaaPoista
 7. Jaahas, luinkin Päivin blogista vierailijoista =) Oikein kivaa teillä näyttää olevan!

  VastaaPoista
 8. No teihin molempiin tutustuttuani voin kyllä uskoa että teillä touhua ja tohinaa riittää. Hannen aamujumppa näyttää varsin tehokkaalta, terkkuja tätäkin kautta aamujumppalaiselle. ♥

  VastaaPoista
 9. Pitäisiköhän minunkin mennä happihypylle♥

  VastaaPoista
 10. Tehokkkaan näköisesti Hanne vetää :D Olette kyllä varsinainen energiakaksikko!!

  VastaaPoista
 11. Heip, reipasta menoa,farkut kivan näköiset, mistähän hankittu?

  VastaaPoista
 12. Kyllä meille kerrottiin tuosta ihanasta tapahtumasta, olisi tosi kiva piipahtaa. Laitan Hannelle terkkuja:)En nyt aivan varma ole farkuista, muistelin olevan H&M-farkut.
  Ilona

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!