4. tammikuuta 2014

Haaveiden täyttymys!

 
Kuva: Pinterest

             Kuva:  Artwood
                   Kuva: Artwood

Kuva: Tori.fi

 
Piiitkään, piiitkään olen etsinyt meille kulahtaneen nahkaista sohvaa. Kiitos ystäväiselleni Riikalle linkki/vinkki räpsähti Tori:sta sähköpostiini eilen aamulla. Siellä ne pönöttivät alimman kuvan sohva, intialainen pöytä ja nojatuoli. Kuvasta ei niiden valloittavuutta voinut päätellä. Artwoodin huonekaluja olen ihastellut jo pitkään ja ällistyin kaluston olevan samainen ihailuni kohde. Hirveällä tohinalla meillä järjesteltiin matkaa Mikkeliin.
 
Yllätyksiä matka on ollut täynnä. Aivan yllättäen huomasin olevani keskellä ei mitään - maaseudulla tiettömällä tiellä. Sohvan ostajat ympäröi pelastettujen pietarilaisten kulkukoirien joukko ja rytmikkäät rummutusäänet. Rummuntekijältä meille päätyneet kalusteet ovat todellakin kuulleet tarinat vuosien varrelta. Hassua, kuinka kaikki onkaan mahdollista :)
 
Niin no, tästä seikkailusta johtuen meidän olohuoneessa olisi ylimääräisiä nojatuoleja. Jos niille uusi koti löytyy teiltä laita postia ilonapietilainen@suomi24.fi
 

 
Ilona

17 kommenttia:

 1. Voi miten hienot!!!! Onnea uusista tuulista. :)

  VastaaPoista
 2. Voi Tiina, ihan täällä olen villinä näiden kanssa. Uudet tuulet siis puhaltavat olkkarissa - se on varmaa :)

  VastaaPoista
 3. Onneksi kaikkea ei mahdu omaan kotiin, ne on ihanat ja teille juuri sopivat :) Niin ja sitten jos joskus kyllästyt, tiedät kuka ne mieluusti kotiuttaa, hih ;)

  Ihania puuhastelun päiviä!

  Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ystäväiseni vinkistä. Ne saa sitten hyvän kodin teiltä ;)
   Ilona

   Poista
 4. Johan on löytö! Niin hienot muodot, ja hyvä patina :)

  VastaaPoista
 5. Äkkiä kuvia uudistuneeasta olohuoneestanne sohvineen, on ne niin hienot!

  VastaaPoista
 6. Koira ei varmasti ole yhtä tyytyväinen, niissä nahkaisissa, kun tuossa entisessä näyttää, todella tyytyväiseltä! Tepa Seinäjoelta

  VastaaPoista
 7. On kyllä hienot, todellinen löytö!!! Maltan tuskin odottaa miltä kohta näyttää, sinä niin osaat noi sisustushommat, tykkään!
  Terkuin Nina

  VastaaPoista
 8. Ihanat uudet ja ihanat vanhat!

  VastaaPoista
 9. Kyllä on komeat kalusteet, Sopivat teidän kotiin kuin nenä päähän. Kuvia odotellessa...
  Vanhoista kalusteista sain ideoita omaan sisustukseeni ja jos olisi "varaa", ostaisin ilman muuta nuo ihanat, värikkäät tuolit.
  Toivottelen vielä hyvää alkanutta vuotta :)

  VastaaPoista
 10. siis aivan ihanat ja itsekin tuollaisia metsästelen tänne meidän torppaan täytynee toivoo että onni olisi myötä myös täällä...

  VastaaPoista
 11. voi että kun niin tykkäsin tästä olohuoneesi satumaailmasta värikkäine tuolineen,se on niin persoonallinen mitä ei taatusti muualla näy.nyt askel "tavallisempaan" suuntaan?mielenkiinnolla odotan kokonaisuutta....terv.vakkarilukijasi Hämeestä

  VastaaPoista
 12. Kulahtaneet sohvat ovat olleet tosiaan kiven alla, uusia en olisi halunnut/hennonut ajatellakaan ostavani :) Näillä mennään tulevaan vuoteen ja katsotaan, mitä tästä syntyykään. Saa nähdä onko luvassa tavallisempaa - ehkä ;)
  Ilona

  VastaaPoista
 13. Ihania juttuja! Vaan jokohan se lehtiarvonta on suoritettu? Laskujeni mukaan siitä on kulunut jo kaksi viikkoa.. Nim. Malttamaton. :)

  VastaaPoista
 14. Miten sää nyt Neilikan nojatuolin voit pois myydä;) Todella, todella ihana kuva♥

  Ehkä tulossa on vähän brittityyliä...

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!