25. tammikuuta 2014

Tuliaisia :)

 
 
Eletään viimeisiä lomapäiviä ja mielessä pyörii tuliaiset. Meillä on ilo omistaa ystäviä, jotka hoivaavat meidän Neilikkaa matkan ajan. Olen jo kuullut neidon pulskistuneen lihapatojen äärellä. Täällä kaukana tunne siitä, että kotona kaikki on hyvin on minusta aivan ihanaa. Olen siis pohtinut, mitä voisin täältä melko kirjavasta maasta tuoda tuliaisiksi sisustusalan ammattilaiselle. Siispä päätin tuoda ensimmäisen kuvan meksikolaisen peitteen ystävälleni - nyt olen risteyskohdassa värin kanssa. Minkä värin siis valitsisin ystävälleni. Hempeät sävyt kävisivät mielestäni heidän mökilleen, mustavalkoisen peitteen voisin kuvitella sopivan heille kotiin tai ruskea-musta-valkoisen.  Taidan laittaa postia ystävälleni - tuliaisenhan olisi tarkoitus ilostuttaa.
 
Itselleni suhauttanut juurikin näitä peitteitä - liikaa. Innostuksissani ostin myös käsinmaalattuja laattoja - minne sitä ei tiedä kukaan. Täällä toisella puolella palloa pähkäilen vielä hetken, kunnes kone kääntyy kohti kotia. Ihana on tulla takaisin <3
Ilona

5 kommenttia:

 1. Voi kiitoksia kovasti jo etukäteen! Kyllä mä taidan kallistua tuonne moderniin musta/valko/ruskea -linjalle. Teidän loma on varmasti ollut elämys! Tervetuloa kuitenkin kotiin, Nekkukin varmasti ilahtuu teidät nähdessään :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pörröturkkia onkin jo niin ikävä :) Kipaisen oikeat värit vielä peitteeseen mukaan ja kohta täältä karautetaan kotiin. Vielä tosin ennättää shoppailla - aina on hyvä aika sille ;)

   Poista
 2. Upeita värejä!
  Hyvää viikonloppua teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on värit melkoisessa huudossa - mitä kirjavampaa sen parempaa. Tunnelmallista viikonvaihdetta sinne!

   Poista
 3. Ihanan värikästä!!!
  Tiistaina mekin viimein päästään sinne :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!