26. maaliskuuta 2014

Kuistilla!
Täällä myrskyävät ilmiselvät kevättuulet - se on alkanut kuistin siivouksella. Meidän kuistin pöytä muutti hetki sitten keittiöön ja tilalle piti saada jotain. Meidän puukasasta löytyi vanhoja hirsiä ja lankkuja sen verran, että pöytä saatiin kyhättyä itse. Melko rouheahan siitä tuli, mutta tykkään. Parasta tässä kuitenkin oli tuo miltei nollabudjetti. Ensimmäiset pihakestit vietetään kuistilla viikonvaihteessa. Ruoka tehdään ulkotulella ja vaikka viima yltyisi sinnitellään pihalla - ainakin ruokailun ajan:). Lopun  viikonlopun ajan meidän perhe löytyy kotoa, koripalloilee ja tapaa ystäviä. Vaaleanpunainen haravanikin odottelee nurkan takana, jospa siihen tarttuisin väliajalla ;)

Ps. muistakaa osallistua arvontaan pari postausta alempana!
 
Puuhakasta viikkoa sinne,
Ilona

13 kommenttia:

 1. Kaunis pöytä tuli. Kelpaisi myös omalle kuistille/terassille. Korituolit myös ihanat. Ovatko oikeaa rottinkia vaiko polyrottinkia(muovia)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat oikeaa rottinkia, katon alla ovat säilyneet jo vuosia ulkosalla. Mökillä on polyrottinkiset ne on kyllä unelmat ihan taivasalla olen pitänyt niitä kesät ja talvet:)

   Poista
 2. Ihana - Ihana - Ihana - ja se hurmaava <3
  Minä niin rakastan tuota sinun tyyliäsi. Ja remppareiska siellä tekasta huitasee kaikkea - pojot hänellekkin ja sinulle suunnittelusta. Olette mahtava tiimi!

  Saapa nähdä milloin täällä pääsee terassia suunnittelemaan... välillä jo näytti siltä, mutta vielä tarvotaan lumessa täällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Remppareiska suostui hommaan säästösyistä, hih! Odotan jo teidän terassin ilmettä :)

   Poista
 3. Ihana pöytä! Tommonen rouheus on just parasta! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri ihastelin teidän mökkiä mainoksessa, missä jaksossa päästään vierailemaan Pialla ja Olkulla? :)

   Poista
 4. Ihanaa rouheutta! Jos kuistin vanha pöytä siirtyi keittiöön, niin mihin se vanha ihana keittiönpöytänne siirtyi? Mukavaa loppuviikkoa ja viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha pöytä muutti Ouluun uuteen kotiin :) Puuhakasta viikonvaihdetta Marille :)

   Poista
 5. Tuommoinen itse tehty on ihan paras! Onnistuneita kestejä sinne teille!

  VastaaPoista
 6. WAU! Upea pöytä, upea terassi. Ihan mieletön. <3 Meillä terassi on ekaa kesää valmiina ja sisustussormet syyhyävät.. Vähän vielä nikkarointia, niin mä pääsen töihin! :) näistä kuvista saa siihen hurjasti inspiraatiota.

  VastaaPoista
 7. Todella ihana!!! Kuten kaikki muukin teillä. ;)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!