1. maaliskuuta 2014

Vesimelonikakku!







 
Meillä pyritään välttämään vehnäjauhoja ja tuntuu, ettei herkkurintamalla ole juurikaan vaihtoehtoja. Siispä tätä oli pakko kokeilla. Pohjana kakulle on siis vesimelonista leikattu ympyrä. Sen saa helposti leikkaamalla ensin molemmat päät kokonaisesta melonista pois ja poistamalla sen jälkeen kuoret kiekon ympäriltä. Päälle kasasin kermavaahtoa ja pussissa myytäviä Tutti Frutti -rakeita. Hedelmäsalaatti rakentui kakun ympärille kaikesta kaapista löytyneestä. Ihan tässä tuusatessa tuli kevään fiilikset - ihana aurinko. Nyt kipaisen pilkille aurinkoon - Nelikka odottaa jo, uskollisena se istuu katsomassa reikää jäällä - varmuudella siellä asuu joku ;)
 
Aurinkoa sinne,
Ilona
 
Ps. kurkatkaa Unelmien Talo&Koti-lehdestä Sannojen ihanat kevätkodit :)

10 kommenttia:

  1. Kokeilepa raakakakkuja! Hae googlesta ohjeet. Helppoja tehdä, terveellisiä ja mikä parasta aivan ihanan makuisia!!! Mitään laihdutustuotteita ne ei ole, mut kaikki on terveellistä.

    VastaaPoista
  2. Ihania kevätkuvia (kuin pääsiäiskuvia olisi). Meillä ei enää pilkille pääse, koska jäät lähtivät jo. Mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan tuli pääsiäistunnelmat täälläkin, olisiko se keltainen ja tietysti ne munat :)

      Poista
  3. Hei, mietin oletko itse kutonut tuo ihana beigenvärinen huopa (tupsut reunassa) minkälainen lanka olet käyttänyt jos olet sen tehnyt. Ihana mökki teillä on...terv. Christina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olisipa ihana olla niin taitava, mutta sen olen tuonut Meksikosta, siellä sen hinta oli ihan hurjan halpa :)
      Ilona

      Poista
  4. Voi harmi =) toivoin että olisin saanut lanka ideoita :)

    VastaaPoista
  5. Voi harmi =) toivoin että olisin saanut lanka ehdotuksia :)

    VastaaPoista
  6. Jos innostut raakaherkuista, niin tässä ihanan herkullinen kirja! Ostin tämän itselleni, eikä ihanampia ja helpompia ohjeita löydy mistään =) http://www.tammi.fi/kirjat/-/product/no/9789513176822
    -Neela

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva vinkki, pitää kipaista kirjakauppaan, kuulostaa mielenkiintoiselle - iso kiitos vinkistä :)

      Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!