24. huhtikuuta 2014

Onnellinen!Tänään olen melkoisen onnellinen tulevasta. Sain päätökseen työn, joka on koputellut niskan takana jo tooosi pitkän aikaa. Iloinen olen myös tulevasta, minut on istutettu pöydän ääreen kuuntelemaan, mitä tuleva tuo tullessaan. Minulle tämä tarkoittaa työn jatkumista. Vakaata ei minun työni taida olla koskaan, tämä uutinen on siis minulle ja perheelle iso juttu.
 
Iloitsen myös juuri paketista kuoriutuneista ruukuista. Riikalta tupsahtanut paketti sai sisustuspuuskan aikaiseksi. Näitä ruukkuja olen ihaillut jo pitkään ja nyt niitä saa täältä. Sopivan patina osui ja upposi. Pakko muuten vinkata samalla puodista, joka aukeaa kesällä näihin maisemiin. Avajaisiin voidaan retkeillä kimppakyydeillä ;)
 
Nyt tässä reipastuksissani kirmaan Neilikan kanssa aurinkoon - nähdään!
Ilona

10 kommenttia:

 1. Kiva, että sait hyviä uutisia <3 Ihanat ruukut ja superhyperihana tuo kaappi niiden alla!!! Aurinkoista viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 2. Voi vaan arvailla tulevaasi :)))

  Tsemppiä <3

  VastaaPoista
 3. Hyvät uutiset aina suu hymyn huulille! :)

  VastaaPoista
 4. Toistamiseen jo piti tänään käyä täällä kun tuo matto on vaan kertakaikkiaan niin hyvän näkönen. Lastenhuoneeseen tein kokonaan pinkin ison maton, mutta tämä väri olis kyllä ihana vaikka keittiöön :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hyvältä! Tuo hevonen on ihana. Kerran näin sellaisen yhdessä kaupassa, mutten raaskinut ostaa... seuraavalla kerralla se oli jo mennyt... Ihanaa kevättä Sinulle!

  VastaaPoista
 6. Kaunis tuo tapetti! Ja nuo vanhat esineet myös. :)

  VastaaPoista
 7. Iloitsen hyvistä uutisistasi, takuulla jotain kivaa ja sinulle tarkoitettua! :)

  VastaaPoista
 8. Onnittelut ♥ Mitähän ihanaa tällä kertaa syntyy !!!:)

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanat kannustavista sanoistanne. Luulen nauttivani tulevista puuhista aivan suunnattomasti :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!