13. heinäkuuta 2014

Ihan mahtava päivä ;)
 
Meidän ryhmällä rämällä on takana aurinkoinen ja ihan mahtava päivä Särkänniemen Koiramäessä. Paikka yllätti aivan totaalisesti. Sisustajan silmissä se oli aivan uskomattomasti rakennettu paikka. Yrttitarhat, räsymattotyynyt, leipäorret ja pelargoniat ikkunoilla sopivat tuohon tunnelmalliseen paikkaan. Rakennukset ja niissä sijaitseva kahvila hempeän värisillä tuoleilla ja kullanvärisellä pönttöuunilla varustettuna oli oma lemppari. Naurua oli ihan pakko pidätellä koirapoliisin suipistellessaan suukkosiin suutaan ja possun juostessa mattopesulle pitkin hiekkateitä. Huvipuistossa kiertelyn jälkeen hurjapäät viihtyivät hyvin lypsämässä, tyynysotailemassa ja juustokakkuja rakentamassa. Kannattaa piipahtaa - lupaan sinunkin ihastuvan tähän paikkaan.
 
Arvonnassa liput Koiramäkeen voitti Heidi - laita minulle postia ilona.pietilainen@Hotmail.fi  ja Särkänniemestä lähtee lippuja teidän perheelle.
 
Ilona
 
 
Tuolla olisi huippua päästä käymään 3-vuotiaan pojanviikarin kanssa! :) Kahdella arvalla mukana.
 
Yhteistyö Särkänniemi

4 kommenttia:

 1. Liput otetaan vastaan riemunkiljahduksin! Paikka näyttää kuvissa upealta. Täällä ihan malttamattomana odotan, että pääsen aamulla kertomaan tulevasta reissusta myös poitsulle :) Laitoin s-postia. Kiitos vielä! :)

  VastaaPoista
 2. Harkinnassa ollut. Vaikuttaa hurmaavalta! Tuija

  VastaaPoista
 3. Oho, onpas kiva paikka!
  Minä olen niin eläinhöperö, että tykkään hurjasti käydä esim. kotieläinpihoilla.
  Tutut tosin aina nauraa, että teillähän on kotonakin "kotieläinpiha" :D
  Onhan meillä vähän sellaisen tuntua ankkoineen, kanoineen, pupuineen, koirineen.. :) ♥

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!