21. heinäkuuta 2014

Tallinnan lumoissa!

Tästä taisikin tulla blogitauko ihan vahingossa. Kesätohinat vievät ihan kokonaan mennessään. Koneella istuminen ei ole mahtunut suunnitelmiin millään ;) Pikavisiitti Tallinnassa oli ihana - minusta se kaupunki on niin kaunis vuodesta toiseen. Vierailtua siellä on tullut kymmeniä kertoja,  parhaimpana vuonna kuusikin kertaa. Joskus vuonna kuokka ja Jussi innostuimme tuomaan meidän hirsitalon rajan takaa. Myönnän jännittäneeni virolaisen mersun takapenkillä antaessamme silloin jättisuuren rahatukun ennakkomaksuksi tuntemattomalle.
 
 
Tällä vierailulla poikkesimme Tallinnan Teletornissa ihastelemassa maisemia. Lapsen mielestä ihan huippupaikka vaikka köydellä ei sieltä alas tultukaan. Vinkkinä sinne matkaaville - bussi lähtee tornille ihan Virukeskuksen liepeiltä. Aikomuksena oli käydä luolissa vanhan kaupungin alla, mutta aika ei riittänyt. Sen sijaan hurmaannuin nukentekijän verstaassa ja tallustellessani pieniä syrjäisiä katuja. Upeat kahvilat ja ravintolat tuli kurkittua samalla reissulla ja yhä olen ihan tuon upean kaupungin lumoissa.
 
Ilona
 
Ihanan pupusen arvonnassa  voittajaksi nousi Kahvi ja Kaneli, laittele viestiä matkaan ilona.pietilainen@Hotmail.fi. Pupunen on Hetan puodista Lahja ja sisustus PomPomista.
 
Lisää voi kurkkia täältä.
Yhteistyö Lahja ja Sisustus PomPom

1 kommentti:

  1. Ilona, olet löytänyt ihania kohteita...me ollaan myös Tallinnan ystäviä... -ulla

    VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!