3. heinäkuuta 2014

Kesäkeittiö etenee!

  
Täällä alkaa olla takki ihan tyhjänä. Työt ovat vieneet ympäri Suomen ja kilometrejä työpäivien aikana kertyy tuhansia kuukaudessa - maisemat ovat vaihtuneet melko vilkkaasti. Vielä tämä viikko ja sitten on luvassa Loma. Kesäkeittiö on edennyt onneksi jo tähän vaiheeseen eli lattia on valmis ja rippeitä uunista vain puuttuu. Sähkömies viritteli lamputkin kattoon. Nämä olen tilannut jo vuosi sitten täältä . Näihin polttimoihin sopiviksi valaisimiin jouduttiin tosin tekemään muutoksia. Minulla ei meidän kesämajan etenemiseen ole ollut osaa eikä arpaa - mies on saanut ahertaa ihan yksin. Valmistumisesta innoissani ennätin kuitenkin kiinnittämään unkarilaiselta kirpparilta ostamani kyltit majaan. Mansikkatie-kyltti sopii tähän minun kesäfiilikseeni ihan täydellisesti.
 
Hymyjä sinne,
Ilona

9 kommenttia:

 1. Huhhuijaa ... tullee siitä I H A N A!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan täällä into piukeana odotellaan - mies pyysi nätisti pysymään poissa sipistelyideni kanssa ;)

   Poista
 2. Aivan mielettömän ihana siitä tulee!!!! -Leena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, tätä on rakennettu kuin Iisakin kirkkoa, vielä hetki ja valmiina ollaan :)

   Poista
 3. Tuo on kyllä niin hieno kesäkeittiö, ettei maailmassa ole toista noin hienoa! En ymmärrä, miten te jaksatte ja ehditte tehdä kaikkea mahtavaa noin paljon ja mistä niitä ideoita oikein tulee :) -Katariina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohdin on pakko tunnustaa, etten ole laittanut oikeastaan tikkua ristiin majan vuoksi. Onneksi mies jaksaa ahertaa sen kimpussa, tai oikeastaan tämä on miehen unelma - ja sen myötä minunkin :)

   Poista
 4. Huikean hieno kesäkeittiö!!! Ja kannatti romua kantaa Unkarista asti :) Nauti lomasta<3

  VastaaPoista
 5. Hei, pakko ihan tulla tänne kertomaan ja kiittämään uusimmasta jutustasi Glorian kodissa. Aivan mahtava ja innovatiivinen juttu ja sainkin rohkeutta toteuttaa muutaman unelman keittiössämme! :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!