17. elokuuta 2014

Kotona!

Sunnuntai, mikä ihana vapaapäivä. Nyt töiden ja koulun ollessa täällä taas ihan täysillä meillä ollaan niin niin kotona. Lapsen harrastus vie talkoopäiviä ja mies järkkäröi lauantain yömyöhään tanssuloissa. Minä ja pieni mies katsottiin Kummeli-elokuvaa - ihana olla hetki läsnä. Huonoa ruokaa ja parasta seuraa - mitäpä sitä äiti-ihminen voi muuta toivoa.
 
Tänään sitten onkin ollut pitkästä aikaa kunnon pesävietti. On pitänyt kantaa syysistutuksia ja kierrättää pehmeät matot kesäisten tilalle. Enää puuttuu villahuovat ja taljat syyskodista. Nyt on ihan hyvä aika tehdä pesä sohvan nurkkaan ja olla ihan vaan kotona.
 
Hyyrystellen,
Ilona

12 kommenttia:

 1. Ihania ajatuksia! Itsekin mietin jo villahuopia ja syksyn pimeneviä iltoja. Kotona on hyvä olla. Mukavaa sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kati, niin on pimeät syksyn yöt läsnä, kynttilät ja takkatuli jo kolkuttelevat ovella. Hassua, kuinka koti onkaan paras paikka tänäänkin :) Ihanaa sunnuntaita sinne
   Ilona

   Poista
 2. :o) Elämän onnellisuus koostuu pienistä asioista <3 .... Ihanasita illan jatkoa teille. Halein, Niina ja "Justiina" ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, rakas ystäväiseni. Olen niin onnellinen puolestanne. Joskus vielä toivoisin, että voisin halata teidän ihanaa perhettä - suukot sinne- elämä kantaa <3 Ilona

   Poista
 3. muutan vähän lasten laulua "Oma koti Ilonan on onnen valtakunta"

  VastaaPoista
 4. Syysfiilis täälläkin on, sillä aamulla satoi vettä ja taivas on harmaana.
  Viltit ja kynttilät esiin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se taitaa olla menoa, onneksi voi lohduttautua sillä, ettei enää tarvitse kitkeä - syksy, mikä ihana tekosyy ;)

   Poista
 5. Niin houkutteleva sisäänkäynti kerrassaan! Aivan ihana!
  Rakastan noita aidanpätkiä ja tiilitolppaa!
  Haaveilen samalla suomen viilenevästä alkusyksystä niihin huopiin kääriytyneenä kynttilän valossa, kuuma teekuppi kädessäni...täällä siihen on vielä aikaa!
  Nauttikaa elämästä, se on ihanaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, teillä on täysi kesä. Aita on oikeastaan pystytetty sillä ajatuksella, että Neilikka pysyisi kotiportin sisällä - on kuitenkin portin ulkopuolella suurimman osan ajastaan, hih!

   Poista
 6. Voitin Hurmaava Huvila- kirjan yhdestä kilpailusta. Miehenikin innostui kirjasta, kun siellä oli samankaltainen saunaratkaisu, jota hän on suunnitellut meidän rakenteilla olevaan mökkisaunaamme. Kiitokset kirjan tekijälle ja ihanan blogin pyörittäjälle.
  Riitta Ihana turhuus-blogin tekijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voitto tuli siis oikeaan paikkaan, olipa kiva kuulla :) Poikkeamaan tulen varmasti blogissasi.

   Poista
 7. Ihanan kuuloinen vapaapäivä <3. Ja voi miten kaunis sisääntulo teillä !!! Ja ihanat runsaat kasvit !

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!