8. elokuuta 2014

Kotiin on pitkä matka


Takana on satoja kilometrejä ja ikimuistoisia paikkoja. Hannen kanssa tehdyillä retkillä ovat ohi kiitäneet viljapellot, pikkiriikkiset hiekkatiet ja ikuisuuksia kestäneet pikitiet. Melkoista tohinaa se kieltämättä on. Milloin kahvikuppi jää auton katolle ja hetken päästä toinen lorottelee automaattihanasta vedet käsilaukun päälle - käykö teille huoltoasemalla niin? Usein autossa kysytään pissittääkö, onko nälkä tai liian kylmä? Niin meilläkin - tiimin on pysyttävä iskussa ;) Joskus on ihan pakko jarruttaa ja kirmata vaikka viljapellolle - itselle nauraminen on sallittua. Tällä viikolla retket opettivat paljon ja hymy pyrkii väkisin huulille muistellessa paikkoja ja niiden ihmisiä. Kotiin on usein pitkä matka tien päästä, mutta perillä huomaa matkan olleen ihan mahtava! :)
Nähdään tien päällä,
Ilona

4 kommenttia:

 1. Voin kuvitella teidän hulvattomat matkat :D Mutta olenko noista kuvista "haistavinani" jo ripauksen syksyn tuulahduksia? Tervetuloa mökkeilemään <3

  VastaaPoista
 2. Totta, hilpeää hihitystä ja huonoa huumoria ;) Syksy on kyllä jo ajatuksissa, keltaiset lehdet ja havukranssit vievät jo mennessään. Jee, huomenna nähdään pitkästä aikaa <3

  VastaaPoista
 3. Olette ihana kaksikko ja käyneet piristämässä niin montaa kotia! <3 Minäkin aina ilolla muistelen sitä kyläilypäivää, kun olitte täällä. Vaikka matkustelu edes takaisin on varmasti välillä puuduttavaa, on teillä silti ihan mielettömän ihana työ! Ja ilman hyvää tiimiä se ei onnistuisi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Heini <3 kiitos värikkäästä päivästä - kirjaimellisesti. Tekstisi on niin totta, työpariksi on onnekseni tullut juuri Hanne :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!