15. elokuuta 2014

Syksyn tuoksu!

 


Minusta ulkona tuoksuu jo aivan syksylle. Pihaan lentelee keltaisia lehtiä ja pimenevät illat ovat täällä.
Koko kesän ajan on oikeastaan meidän piha ollut hunningolla. Aikaa ei vain ole riittänyt sen hoitamiseen ja sipistelyyn. Oikeastaan tämä aika on ihanaa, enää ei tarvitse muuta kuin rakentaa pesä sohvan nurkkaan ja heittää jalat suoriksi. Tosin syyskukat huutaa nimeä kauppojen hyllyllä - sorrun siis tänäkin vuonna varmuudella. Ulko-oven viereen nostin jo rautaisen hyllyn odottelemaan syysilmettä. Hassua, kuinka joskus jo lähtökäskyn saanut kaluste löytääkin uuden paikkansa, jostain muualta.
Tunnelmallisen hämäriä hetkiä sinne,
Ilona
4 kommenttia:

 1. Kyllä se syksy sieltä tulee ihan väistämättä. Taitaa olla jo nurkan takana. Täälläkin on sellainen fiilis, että kesäkukat saa kohta kyytiä ja syyskukkaset on tervetulleita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sano muuta - kumma miten tummat sävyt taas näyttävät hyvälle, jospa sitä kantaisi kotiin ensin luumun värisiä kukkasia innostumatta ihan liikaa :)

   Poista
 2. Tänään juuri mietiskelin että joko osa kesäkukista saa väistyä, mutta päätin antaa niiden vielä hetken olla. Valitettavasti niidenkin päivät ovat luetut... muutama päivä enää...

  VastaaPoista
 3. Hei, niin on meilläkin pihahommat hunningolla, mutta sehän on ymmärrettävää kun on tätä sadonkorjuuta! Aivan ihanat syksyn tuoksut!
  -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!