20. maaliskuuta 2015

Keittiön muutoksiaAurinko on paistanut korkealta ja kovaa. Pölypalloset on tainnut herätä myös kevääseen - ihan pakko olisi ajaa ne pihalle. Aloitin siis meidän hellan päälisestä melko itsekkäistä syistä - halusin vain jotain kivaa katseltavaa. Hella on kuitenkin nyt kesälomalla, sitä ei lämmitetä ennen ensi syksyä. Vapaa-ajalla sen päälle on kiva kasailla kaikkea tarvittavaa. Puulaatikoissa asuu tällä hetkellä kananmunat ja sipulit löytyy vanhasta rautakorista. Jospa tämä innostaisi kokkaamaan kotiviikonloppuna. Ajattelin nostaa jalat ylös ja touhuta vain jotain kivaa. Tosin ihan pakko taitaa olla edessä ikkunoiden kanssa - miten ihmeessä ne voikaan näyttää niin likaiselle auringossa :).
 
Kiitos ihanat kommenteistanne Kesäpesä-kirjan arvonnoissa, vielä ennättää osallistua ensi viikon ajan.
Ilona

5 kommenttia:

 1. Kaunis hella.
  Talvella se antaa hyvän lämmön. Tykkään.
  Aurinko herättää ja pistää töihin

  VastaaPoista
 2. Ihana asetelma, meilläkin on hella vaan talvikäytössä, muulloin se on peitettynä isoilla laatoilla .

  VastaaPoista
 3. Oi, kun on rustiikkista ja ihanan tunnelmallista!
  Sehän on ihan ykkösasia, että löytyy kaunista katseltavaa. Sitten jaksaa pölyjäkin taas joku päivä jahdata...

  VastaaPoista
 4. Voi noita ihania posliinisia purkkeja. Minun lapsuudessani niitä oli vissiin joka perheessä. mutta kaikki ovat hävinneet. ties minne.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunista katseltavaa oletkin taas loihtinut. Isolassakin on vietetty viikonloppua ikkunoita pesten. Ikinä ennen eivät ole vanhan rintamamiestalon alkuperäiset ikkunat tulleet yhtä kirkkaiksi kuin nyt. ISO oli kuullut jonkun suosittelevan ikkunanpesuun autonikkunanpesunestettä. Toimii!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!