22. maaliskuuta 2015

Unelmien tunnelmat!

 

 
 

Kuvat: Pinterest
 
Voi, kääks olen jäänyt unelmiini koukkuun. Pinterestistä löydetyt fiilikset ovat vieneet ihan nyt mukanaan. Meidän mökin rähjäke odottaa suunnitelmia ja sen toteuttajiakin. Näissä kuvissa jokin kolahtaa ja kovaa. Mökin ulkoväri on varmasti melko tummanpuhuva, juuri nyt metsästän sitä täydellisintä maalia sisätiloihin ja ulos. Tällä hetkellä saunan lattia on meillä olematon ja purettavaksi on jäänyt vain lahot lautalattiat. Kuvaa epätoivosta latailin tuonne Instagramin puolelle, sivupalkin linkistä pääsee klikkailemaan sinne. Olen haaveillut myös aivan upeista laatoista, joista varmasti kerron aivan hetken päästä. Ihan kohta päästään tosi toimiin, kunhan mökki on ensin tunkattu ylös ja alle saadaan valettua uudet pilarit ;).
kevätnojauksin,
Ilona

6 kommenttia:

 1. Ääks mitä unelma kuvia todella! :) Iloisia remppa päiviä teille! <3

  VastaaPoista
 2. Ihania unelmia! Remppa on mukavaa kun saa sitten toteuttaa unelmia!
  TV Katja Willalemmelle.blogspot.fi

  VastaaPoista
 3. Wau! Ihania tunnelmia ja kuvia! Ihan on kuules samat väritykset maaleissa ja fiilikset täälläkin meidän saunamökin suhteen. Meillä tosin vielä pyöritellään paikkaa tuossa rannassa, johon saunan olis tarkoitus nousta. Malli kuitenkin valmiina. Mielenkiinnolla jään seuraamaan, minne ideat ja unelmasi siellä johtaa. Tsemppiä remppaan.

  VastaaPoista
 4. Mielenkiinnolla odotetaan mitä saatte aikaiseksi!

  VastaaPoista
 5. no todellakin,mitä kuvia, ai että kesä tule jo :)Ihanaa alkanutta viikkoa

  VastaaPoista
 6. Voi kun olet löytänyt kauniita kuvia. Tuo talon musta ulkoväri on just sitä mitä olisimme halunneet omankin hirsi talomme ulko seiniin. Ikävä kyllä kaavassa oli väri saneltu ja niin talomme on nyt punainen. Eikä riittänyt, että talon tulee olla punainen vaan talo oli käsiteltävä ihan tietyllä värikoodilla. Nyt neljä vuotta talossa asuttuamme kaipaan edelleen sitä mustaa väriä ulkoseiniin.
  Jään mielenkiinnolla odottamaan kuinka teillä etenee epätoivosta-täydellisyyteen remontti uudella mökillänne. Tsemppiä urakkaanne.

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!