26. maaliskuuta 2015

Makkarin kevät ja ihanat jutut 
Ihan kesäfiiliksissä mennään meidän makkarissa. Pitkään olen etsinyt sellaisia pehmeitä pellavalakanoita, jotka näyttäisivät samalla rouheille. Tässä ne sitten on - ihanat pellavaiset löytyi Puttipajan verkkokaupasta.  Eleonoora- sarjasta tarttui samalla mukaan nämä puuteriroosaiset tyynynpääliset - ihan villiä laittaa vähän väriä ;) - oikeasti makuuhuoneessa tykkään juuri sopivan rauhallisista sävyistä ja luonnonmateriaaleista. Keväästä innostuneena tämä kana sitten ripusteli vielä verhoihinkin höyheniä, mies kyselikin, kuka on sulkansa pudottanut - ei ihan täysin ymmärtänyt hehkutustani keväästä ja auringosta.

Puttipajan blogissa käyn kurkkimassa aina kun vain aika sallii - sattuneesta syystäkin se on kivaa - kipaiskaa kurkkimaan löytyisikö täältä jotain tuttua.
 
Vinkkaan jo nyt valmiiksi, että kannattaa käydä tykkäämässä täällä sillä peukuttelusta on luvassa vaikka mitä kivaa - aivan hetken päästä siitä lisää.
 
Aurinkoa sinne,
Ilona
 
Yhteistyö: Puttipaja

7 kommenttia:

 1. Nuo pellavalakanat ovat niin ihanat <3 Olen ostanut niitä itse jo beessinä kirjastoon kera tyynyliinojen, mutta mieli tekee nyt jotain karkkiväriä...;) Kodin Ykkösestä löytyy ainakin softia pinkkiä ja lilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään olen miettinyt millaiset ja kuullut joistakin, että ovat karkeita - onneksi minulle sattui pehmeät - täällä on nyt meneillään tämä väritön luontokausi :)

   Poista
 2. Tuo sänkynne supsuttaa minua nukkumaan...Ihan oikiasti nyt suu repiää haukotukseen, aikaset aamut vaatii verosa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana olet :) Sama vika yhdeksältä olen jo ihan valmis nukkumaan - onneksi on jo aamuisin valoisaa!

   Poista
 3. Todella kaunista.
  Ihanaa viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
 4. Onpa ihanan keväinen kokonaisuus - ja höyhenet sopii siihen mainiosti, sanoi mies mitä tahansa. :)

  VastaaPoista
 5. Voi ihanuus minkä blogilöydön tein! Lukijaksi jäin heti! Kaunista ♥
  Käy toki vastavierailulla blogissani www.amandanunelmia.blogspot.fi
  Kommentit on tervetulleita ja lukijaksi saa alkaa :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!