28. kesäkuuta 2015

RakkausHih, tänään on meidän hääpäivästä kulunut 14-vuotta. Yhteinen matka on kulkenut samaa polkua pitkin jo parikymmentä vuotta. Meillä on ollut mäkemme - välillä on menty villisti juosten alamäessä ja kaaduttukin. Tänään on hyvä huomata, että en vaihtaisi hetkiä - en yhtään niistä. Katson aikaa taakse ja hymyilen - odotan jo huomista, tulevia vuosia. Meidän ryppymme ovat varmasti syntyneet naurusta -elämästä ja ystävistä.
 
Ilona

19 kommenttia:

 1. Onnea, Ilona ♡ Ilo - Innostus - Intohimo - , niistä on avioliitto tehty !
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! <3 Näytät ihan kauniilta kesäkeijulta hääkuvassasi!

  VastaaPoista
 3. Oikein paljon onnea molemmille ♥
  Tiedän mistä puhut, yhteistä matkaa on ollut jo 25 vuotta, joista 18 vuotta naimisissa. Ja kyllä sanoisin tahdon vaikka huomenna.

  VastaaPoista
 4. Onnea oikein kovasti ja paljon lempeitä tuulia yhteiselle matkallenne. <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa lukea rehellistä ja niin aitoa tekstiä avioliitostanne. Juuri noin koen oman avioliittoni myös (naimisissa pian 24v.). Ne alamäet ja kaatumiset, kun sieltä nousee ylös on taas paljon vahvempi ja se yhteenkuuluvuuden side sen kuin vahvistuu. Olen siis samaa mieltä kanssasi, päivääkään en vaihtaisi pois. Nykyään kun tuntuu olevan vallalla se ajatus, että rakkauden kuuluu olla sitä kokoaikaista onnea ja rakkauden huumaa "vaahtokarkkeineen ja kermavaahtoineen". Ja jos ei ole niin erotaan. En nyt kuitenkaan tarkoita tuomita ketään, mutta on ihanaa huomata löytyvän pariskuntia joilta löytyy se yhteinen tahtotila jatkaa yhdessä eteen päin vaikka elämä välillä hieman kolhisikin. Huomatakseen, että sen pilvisemmän päivän jälkeen koittaa entistäkin aurinkoisempi päivä ja se puoliso siinä rinnalla on juuri se henkilö jonka kanssa kestää niin tuulet kuin tuiskutkin, rakkaus kantaa. Niinpä en voi muuta kuin toivottaa sinulle ja aviomiehellesi myöhästyneet hääpäivä onnittelut ja toivottaa niitä yhteisiä vuosia vielä äärettömästi lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana oli lukea tekstiäsi - olet niin oikeassa. Ihania, ihania ajatuksia siellä. Kiitos onnitteluistasi ♥♥
   Onnittelen teitä pitkästä rakkaudesta sinne!
   Ilona

   Poista
 6. Paljon Onnea.Siinä jo pikkuinen alku yhteiseen elämään.

  VastaaPoista
 7. Paljon onnea!!! Elämältä on saanut paljon silloin, kun on löytänyt vierelleen ihmisen, jonka kanssa saa jakaa ne hyvät ja vähemmän hyvät hetket.

  VastaaPoista
 8. Lämpimät onnittelut!
  Valoisia päiviä teille <3 !

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!