26. kesäkuuta 2015

Haluaisitko mukaan kirjan sivuille?

Mukaan voit päästä laittamalla minulle kuvan Mansikkapaikastasi ilona.pietilainen@hotmail.fi. Mansikkapaikka voi olla ihan ja kaikkialla. Se voi löytyä veneestä, asuntovaunusta, autosta, pihanurmelta, leikkimökistä, kesäkodista tai vaikkapa mökiltä. Jään siis innolla odottamaan postia sieltä sinun Mansikkapaikastasi. Kuva voi tulla painetuksi kesälle maistuvan kirjan sivuille.
 
Ihanaa perjantaita sinne,
Ilona

3 kommenttia:

 1. Noista sun kirjoistasi: ovat näin kirjastoihmisen kannalta katsottuna todella hankalan kokoisia. Kun ne hyllyttää sinne muiden sisustuskirjojen sekaan niin edes selkämys ei jää näkyviin. Ja selkämyksen perusteellahan (ellei ole joku tietty kirja mielessä) ihmiset niitä opuksia hyllystä etsii.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva saada postia sieltä. Varmasti ongelma on hankala, harmillista tosiaan. Kirjat on tehty tarkoituksella suuriksi - lähinnä siksi, että niitä on kiva pitää osana sisustusta. Itse pidän kookkaammasta kirjasta - kuvat tulevat sen sivuilla niin paljon paremmin esille. Jos voisikin yhdistää kaikki asiat samaan opukseen - varmasti niin tehtäisiin.

   Poista
 2. Mitähän mahdat tarkoittaa "Mansikkapaikalla"? Siis millaista paikkaa tarkoitat?
  Paikkaa jossa voi rentoutua? Paikkaa joka on juuri sille ihmiselle jotenkin erityinen? Paikka joka nyt on vaan kaunis?

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!