4. heinäkuuta 2015

Nyt kannattaa laittaa silmille sensuurilasit
Ei nyt jälleen kerran mennyt aivan kuin Strömsössä;). Hellepäivän tarkoitus oli kokeilla, miten kuvat toimisivat Mansikkapaikka- kirjan kannessa. No, voisivathan ne toimia, jos ei tuuli olisi napannut aurinkovarjoa tai aurinko olisi pysynyt aisoissa. Naurua, sitä on kyllä mahtunut näihin maisemiin. Oikeasti minun tehtävä on yleensä järkkäillä paikkoja kuntoon - nyt vain sujahdin kaikkiin kuviin matkoillani nostelemaan tyynyjä tai pönkkäämään laiturin nurkkaa vaateriin.
 
 
Päivän loppusaldo taitaa olla yksi rikki mennyt varjo ja järveen kadotetut kumitossut. Niitä tossuja yritänkin yhdessä kuvassa kalastaa epätoivoisesti rantavedestä. Nauroin kuitenkin melkoisesti tänään, kuuntelin kesämusaa ja tanssinkin - tosin mun muuvit nyt ei ihan kohdillaan ole, mutta haittaakse ;)
 
Kesäfiiliksiä sinne ja terkkuja kirjan taittajalle Maaritille - lupaan yrittää uudelleen ja olla tanssahtelematta ;).
Ilona
 

6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos ihana Hannele sinne - ei aina ole niin helppoa tämä omakuvajuttu ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. :) Kiitos kommentista - juuri nyt niin kiva saada sellainen.

   Poista
 3. Ihanaa kun välillä tapahtuu hassuja ja niitä ei yritäkään peitellä!
  Älä harmittele sitä rikkimennyttä aurinkovarjoa. Mä tuunasin meidän aikansa eläneestä kivan amppelin/lyhdyn pidikkeen ottamalla kankaan ja nuo "tikut" pois ja ruuvaamalla sen alemman mekanismipallon kiinni. Sitten vaan öljyä (jos tarvitaan) ja amppelikannake!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siinä taitaa olla elämän suola - taitaisi olla ilman mokia elämä tylsää ;). Ihana vinkki sulla - pitää ihan suunnitella.

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!