12. heinäkuuta 2015

Päiväunipaikka etsii uutta kotiaMeidän perusviikkoon kuuluu totta puhuen melkoinen määrä suhinaa. Eteinen täyttyy nappulakengistä ja niiden mukana tuomasta tekonurmen rouheesta. Pyykkivuori notkuu kodinhoitohuoneessa ja lastenhuoneesta löytyy pieniä yövieraita melko usein. Tämän äidin aika on kortilla ja naurankin kuistin päiväunipaikalle - olin kuvitellut sitä rakentaessani köllötteleväni siinä sisustuslehtien, auringon ja herkkujen kanssa. Hetkeä ei ole vielä näkynyt. Siispä, jos joku tarvitsee sohvan/sängyn kotiinsa niin täällä se odottaa uutta kotia. Päädyt siitä saa hauskasti taitettua, joten matkahuollossakin se sinne ajelee.
 
Nyt tää äiti taitaa kaivaa imurin esiin - vielä ennättää imuroimaan ennen seuraavia jalkapalloharjoituksia.
 
Nähdään,
Ilona

7 kommenttia:

 1. Jos ei juuri oltaisi pienempiin tiloihin muutettu, olisin valmis tuon ostamaan..:)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis - arjen keskellä oikeista kulmista onnistuttu näppäämään, ilman niitä nappiksia ja vaatekasoja :)

   Poista
 3. Voi että, meillä oli kotona tuollainen vinttikamarissa, kun olin pieni. Sitä kutsuttiin huvilasängyksi! Kerrotko mitat ja hinnan; saattaisin tällä viikolla hypätä autoon ja tulla vaikka hakemaan jos kuulostaa oikeilta (laitan privaa sitten). Omalla terassilla on kyllä yksi 'daybed', mutta turhan leveä.
  Asuittekos te Äänekoskella? Täältä ei sinne ihan mahotonta matkaa olisi, voitais tehdä Misterin kanssa kesälomareissu, kun ei tässä nyt rannallekaan tarkene :)
  Terveisin Keekeläinen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se, sen nimi olikin huvilasänky - jäin miettimään, miksi sitä ennen kutsuttiin. Pituus on 190cm ja hinta 89e :)
   Ilona

   Poista
  2. Kiitos tiedosta - ja voi surkeus, sekin on liian pitkä! Muistelinkin että hieman tavallista sänkyä lyhyempi se oli, kun velipojat aina nukkuivat jalat koukussa :) Meille pitäisi saada jostain sohva, jonka maksimipituus on 170 cm. Noh, etsintä jatkuu, jostain se vielä vastaan tulee.
   terveisin Keekeläinen

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!