14. marraskuuta 2015

Talvisisustusta
Ihanaa päästä pitkästä aikaa tänne maalle - mökille. Aamulla piti ihan könytä kirjaimellisesti metsään hakemaan peuroille kaveriksi havuja ja sammalta. Meidän perheen uusi harrastus on sulkapallo - voitte siis arvailla pakaralihasten kipeytymisen syyn. Ehkä ensi viikolla meidän pojat eivät juoksuta tätä äitiä ihan niin hurjasti. No, mutta metsään on pakko päästä, joten saaliin kanssa sieltä mökille palasin - The virne huulilla ;).
 
Viime viikolla etsin jotain ihan muuta Amanda B:n sivuilta. Ne muut jäivät tilaamatta, mutta nämä peurat oli ihan pakko saada talvimökin koristeeksi. Taisin sokeutua niiden kimalluksesta;). Tiedän näiden pysyvän meillä monta vuotta - ehkä näistä tulee yhtä rakkaita koristeita kuin kaapin päällä pönöttävästä porostani. Kaapin päälle rakensin havuköynnöksen nostelemalla havuja päällekkäin - helppoa ja nopeaa.
 
Täällä hämärä hiipii turvalliseksi verhoksi mökin ympärille. Sytyttelen kynttilät valaisemaan maalaismaisemaa, istun joululehden kanssa fiilistelemässä ja annan elämän valloittaa.
 
Tunnelmallisia hetkiä sinne,
 
Ilona

13 kommenttia:

 1. Onpa tosi ihanat talviset koristeet. <3 Peurojen seuraksi tietysti sopiikin parhaiten luonnon omat sisustustarvikkeet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan koukussa täällä ollaan peuroihin -kaunis eläin ja sopii juuri tähän hetkeen :)

   Poista
 2. Kaunista ja tunnelmallista todellakin, onneksi on nämä kuvat, että saan vähän tunnelmaa minäkin! Ihania kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Leena - aina saat mielen niin hyväksi :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kyllä joulu jo hiipii kotiin - saa jo ihan antaumuksella hössöttää ;)

   Poista
 4. Voi mitä ihania tunnelmia. Mä taidan tilata sut meille sisustamaan ;)

  VastaaPoista
 5. Voi että mie en kestä miten ihania kuvia!! :) Se on jännä juttu miten eläimet; peurat, ketut, sudet porot ym. alkaa talven tullen hiipiä sisälle, niin sisustusesineinä kun kuoseissa :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!