19. joulukuuta 2015

Hiutaleköynnös


 
Huh, mikä viikko - miehelleni juuri totesin, että en olisi maanantaina arvannut - mitä kaikkea viikko tullessaan tuo. Tästä kaikesta kerron teille joskus myöhemmin.
 
Tänään meillä on vietetty koululaisen juhlaa. Tämä äiti halkeaa ylpeydestä - joskus ihan sattuu äitinä olemisen upeus. Meillä mies kuvaa pönötyskuvat äidistä ja lapsesta aina juhlan aikaan - minulle se on tärkeää, haluan muistaa niistä jokaisen.
Instagramiin kuvan jo innoissani sujautinkin.
 
Juhlan jälkeen palelin paljain käsin sitomassa köynnöstä vanhojen puuovien ympärille -  kohmeiset sormet taitaa olla tämän työn jännittävin osuus ;).
 
Köynnöksen ympärille tuli Airamin hiutalevalot - minusta tosi kauniit. Muutaman pöydälle unohtuneen punaisen omenan sidoin köynnöksen somistukseksi ja jäin hetkeksi lumisateeseen seisomaan. Taakse jää nopeasti vanha - uusi vuosi ajatuksineen on jo tulevaisuus.
 
 Viikon jälkeen voin todeta elämän yllättäneen, minun punastuneen, jännittäneen ja ehkä änkyttäneenkin - hymyilen jokaiselle menneelle hetkelle ;).
 
 
Ilona

16 kommenttia:

 1. Ihana köynnös! Punaiset omenat niin kuuluu jouluun. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - niitä ei kyllästy koskaan katselemaan :)

   Poista
 2. Voi kun sinulta löytyy sieltä pihalta kaikkea kivaa... :)
  Tykkään niin tuosta ovi systeemistä :)
  Santtu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Santtu - näitä ovia onkin kuljetettu pitkin pihamaata paikasta toiseen. Ovat olleet turkulaisessa kerrostalossa varastonovina ennen meille muuttamista :)

   Poista
 3. Kaunista, niin kaunista <3
  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
 4. No vielähän on hyvää aikaa rauhoittua. Tohina pitää virkeänä, vaikka joskus väsyttääkin. Älyttömän ihan nuo kettu kranssissa, onko lasinen? Leppoisaa viikonvaihdetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu lähti mukaan Stockmannin jouluosastolta - varmasti on vieläkin saatavilla. On lasinen, jotenkin muovi ei viehätä joulukoristeissa. Tunnelmallista sunnuntaita sinne :)

   Poista
 5. Voi teitä onnellisia kun saatte lunta vaikka vain hetkeksi. kaikkea kaunista olet värkkäillyty. Kiitos kun jaat näitä meidän kanssa.
  Hyvää joulua koko perheelle!
  Kaisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Kaisa - nyt ollaan jo ilman lunta. Hetken kestää ja taas sulaa pois :) Ihanaa joulua sinne Pajupirttiin :)

   Poista
 6. Ihana tuo äiti- lapsi kuva<3
  Sinulla tuota virtaa piisaa kaikkien ihanuuksien tekemiseen itsesi ja meidän iloksi.
  Ihanaa neljättä adventtia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Hanne - metsäretken jälkeen on ihan pakko saada sipistellä havujensa kanssa - tiedät tunteen :). Kivaa jouluviikkoa sinne!

   Poista
 7. Niin ihania kaikki kuvat! Saanko kysyä hassun kysymyksen, eikö teillä pikkulinnut ja oravat käy "tuhoamassa" noita kauniita ja herkullisia koristeita? Kun meillä on se ongelma ollut tuolla kuistilla. Kaikki mitä laitan sinne, on oravien ja pikkulintujen käsittelyn jälkeen jo parissa päivässä tuhottu. Kransseista varastaavat koristeet (siis ihan muovisetkin), ja koristeita nokitaan rikki ja lisänä kakkiivat kaiken. Esim. Nyt on terassin lampaantalja kakkittu. Olen koettanut tuulikelloa pitää että säikähtäisivät sitä ja lisäksi olen tehnyt pihapiiriin ruokintapaikan niille mutta mikään konsti ei auta. Tämä ongelma on ollut jo vuosia ja harmittaa vallan paljon, vaikkei muuten mitään pikkueläimiä vastaan olekaan. No mutta, hyvää joulua sinne ja ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, teidän oravat tykkään koristeista ;). Täällä kotona meidän pihapiirin asukkeja ei näytä kiinnostavan koristeet, joskus linnut pöllyttää sammalta, mutta lähinnä syksyllä. Mökillä kaikki taas kiinnostaa ja täytyy tarkkaan miettiä, mitä jättää koristeeksi. Kaunista joulua sinne !

   Poista
 8. Niin kaunista, varsinkin nuo kranssit! Oi, ihanaa teillä on lunta.. Tampereella vaan nurmikko vihertää, mutta ei auta, verhot kiinni ja joulutunnelmaa tupaan ;) Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja täälläkin jo vihertää - hyvä vinkki, verhot kiinni ja kuvitellaan valkoista joulua :)

   Poista

Ihanaa olisi lukea viestisi!