27. joulukuuta 2015

Tuoksuvat kukkasiivet
Täällä on syöty suklaaöverit ja laiskoteltu antaumuksella. Ihastuneena olen katsellut kaikki hömppäkuvat - ihan jokaisen niistä. Neilikka tekee kupeeseen pesän elokuva-aikaan - varmaa rapsutusta on silloin luvassa.
Koti on täyttynyt puheensorinasta, ystävistä ja sukulaisista.
 
Kahvipöytään rakentelin kattauskoristeeksi hyasinttisiivet. Siipien pariksi rakentui omenakynttelikkö - ensi vuodeksi on näitä kynttiläpitimiä ostettava lisää.  Hyasinttisiipien rakentaminen on helpoista helpointa. Pohjalla voi käyttää pahvisia enkelinsiipiä, jos malli tuntuu hankalalle. Omien siipien hahmottelussa käytin apuna siipien muotoista piparkakkumuottia. Kukat säilyvät pitkään kauniina ilman vettäkin.
 
Apua, vuosi vaihtuu aivan kohta ja koittaa aika kertoa lupauksista - suklaamäärän jälkeen on varmasti kurinpalautus paikallaan. Lupaan, yritän olla jo tänään rapisuttelematta karkkikulholla. Käännän vain kylmästi pääni porkkanakippoon - jos sorrun lupauksestani huolimatta Pätkiksiin on se vain tämän naisen heikkoutta ;).
 
Kivaa viikkoa sinne Ihanaiset!
Ilona
 
Ps. Käykää osallistumassa Facebookin arvontaan. Sinne on kirjoiteltu aivan ihania ajatuksia tulevan vuoden toiveista <3.5 kommenttia:

 1. Onpa kauniit kukkasiivet <3
  Ihanaa alkavaa viikkoa.

  VastaaPoista
 2. Voi miten kivat koristeet. Suklaaseen on sorruttu täälläkin, mutta onneksi uusi vuosi tuo uudet aatteet (toivon niin)!

  VastaaPoista
 3. Ihanat kuvat, hyasinttisiipikuva niin kaunis, tunnen tuoksun ja aistin tunnelman pöydältä! Oikein mukavaa Uutta Vuotta Sinulle ja perheellesi toivottelen!

  VastaaPoista
 4. Hei, mistä olet nuo ihanat kynttilänpitimet ostanut? Itsekin olen omenoita käyttänyt kynttilänjalkana ja nuo olisivat kätevät käyttää.
  Oikein Riehakasta ja Hyvää Uuutta Vuotta Teille kaikille!!! -kylli-

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!