1. huhtikuuta 2016

Miten meni noin niin kuin omasta mielestäsi ;)


Lapsen suusta kysymys on melkoisen huvittava . Viimeiset viikot olen ollut kävelevä katastrofi - flunssa, korvatulehdus ja kuume kaatoivat minut viimein. Oikeasti olen aina ollut sitä mieltä, ettei työnmitali kimalla kuin kulta, jos kirkkaus on omista silmistäsi häipynyt. Minusta oma työni on ihan ihana, mutta en jäin miettimään mennyttä - kaikkien kuuluu sairastaa, ilman huonoa omaatuntoa.
 
Hmm, minun mielestäni olen nousemassa oman elämän huipulle - uskalsin sairastaa :). Nyt kipaisen saunaan, istun hetken siivotussa pukkarissa - huomenna paistaa aurinko :)
 
Ilona

Ps. en suostunut kuvaamaan teille pyykkiröykkiötä ;)

6 kommenttia:

 1. Sekin on taito, että osaa sairastaa, totta! Täälläkin opittu vasta hiljattain moinen tapa :-) Ja hyvä olo lähtee niin työhön kuin muuhunkin elämiseen ja olemiseen sinun jaksamisesta. Siitä, että voit hyvin. Jolloin myös nauttii - kaikesta ympärillä ! Myös siitä ihanasta työstä.
  Ihanaa viikonloppua 💗

  VastaaPoista
 2. Voi ei....olet sairastanut - kurja juttu :( Kyllä sairaana pitää muistaa levätä ja jättää ne työt hetkeksi mielestä ettei sairaus vain pitkity ja mutkistu koko paraneminen. Itse olen iän myötä oppinut siihen ettei sairaana kannata vain puskea töitä koska sairastamisaika vain tuplaantuu, töissä tulee väsyneenä tehtyä virheitä, joita sitten terveenä korjaat ja koko ajan olet huonotuulinen kun väsyttää.
  Onneksi uskalsit nyt sairastaa :) Hyvä sinä!

  VastaaPoista
 3. No voihan, johan on taudin iskenyt. Pikaista paranemista ihanalle Ilonalle.

  VastaaPoista
 4. Mehua ja sinkkiä! Ihana pöytä, mistä kotoisin! :)

  VastaaPoista
 5. Saa vielä jonkin hankalan jälki taudin, kun ei malta sairastaa, vaan tuntuu ettei voi olla pois töistä ja vaan pitää vaan painaa ja painaa. On muuten aika monelle tuttu tunne. Paranemisia ja hyvää viikonloppua. <3
  p.s tuossa pukuhuoneessa on ihana tunnelma, sellainen Englantilais tyylinen.

  VastaaPoista
 6. Suosittelen flunssaan inkivääriteetä eli joko jauheena tai raastettuna ja sitten suodatettuna jonkun hyvän teen kanssa ja ripaus hunajaa tekee kurkulle hyvää. Paranemisia!!
  Ihania huonekaluja teillä pukkarissanne... kyllä siellä kelpaa istuskella saunoittelun lomassa : )

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!