27. maaliskuuta 2016

Mökkimakkarin muutos - hyvästit ruskeille hirsiseinille!
  

 

 
 
Jo pitkän aikaa olen katsellut meidän mökin makkaria sillä silmällä ;). Myönnän rakennusvaiheen kiireessä valinneeni seinille liian tumman sävyn. Punertava pähkinänsävy kirjaimellisesti täytti koko huoneen. Ihan empimättä en tähän leikkiin lähtenyt vaan kyselin apua Colorialta. Tiesin, että lopputulos ei ole paras mahdollinen, jos ei seiniä käsitellä ensin tartuntapohjamaalilla. Pintaan Maria tehtaalta suositteli paneeliseinämaalia. Maaleista rehellinen mielipide tuli mieheltäni, joka uutterasti pensselöi koko pitkänperjantain. Helppo levitettävyys, tuoksuttomuus ja tasainen pinta yhdellä pensselin vedolla olivat lopputulema käsittelyaineille. Tartuntapohjamaali kuivui niin nopeasti, että pintamaalaus saatiin tehtyä samana päivänä. Sävyksi valitsin pelottavan valkoisen sävyn Paperi F497(Colorialla sävytetty, Tikkurilan värikartan mukaan). Valkoinen toimii yllättävän hyvin taittamatta sävyään kellertävään tai mihinkään muuhunkaan - suosittelen.
 
Arvatkaas nukuinko edellisen yön kuin murmeli - mies pohti miten saa minut kotiin takaisin jos jään ovenkarmeista kiinni pitämään ;).
 
 
-Ilona-
 
Ps. matot on tilattu Henkka Maukalta, jossa on mustana samanlaiset juuri nyt aletuksessa.

15 kommenttia:

 1. Näyttää niin hyvältä nyt tuo makkari. Mä varmaan jäisin tuonne loppuiäksi. Roikkuisin tuossa sängynreunassa rystyset valkoisina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, juuri mietin, miten kieltäydyn lähtemästä - ehkä haraan vastaan, rimpuilen ja kiljun, jos sillä saa luvan jäädä ;)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Näitä virhevalintoja on tullut tehtyä itsekin, saas nähdä milloin uskallan niistä ääneen puhua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Niin tuttua, mutta onni sinällään, että ainahan virheet saa korjattua.

   Poista
 3. Tulipa valoisa muutos...kannatti😊

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs se valkoinen maali muuttaa tilaa avarammaksi. Upea tila, kyllä passaa pötkötellä ;)

  Sanna/vanharakkaus blogista

  VastaaPoista
 5. Ihanasti raikastui ja tuli hieno lopputulos! Tuntuu, että harvoi se tumma sävy on onnitunut valinta ja yleensä vaalea luo sitä avarampaa fiilistä. Ihanat nuo matotkin ja sopivat justiinsa tuonne makkariin.
  itse olen koko viime viikon tehnyt mikrosementtilattiaa vessaan ja maalasin myös pitkänäperjantaina vessan. Värisävy ei ollut ihan se mitä hain, mutta katellaan nyt. Maalin kun voi tässä tapauksessa vaihtaakin, mutta ihan heti en siihen lähde:)

  VastaaPoista
 6. Tulipa suloinen makkari! Kerrassaan onnistunut lopputulos, tuolla kyllä viihtyy.

  VastaaPoista
 7. Niin ihanan raikkaan näköistä;) voi ie mistä kaikki muut löytää nuita ihania vanhoja huonekaluja tuo sun kaappiki joka tuolta pilkistää niin ihana..ja miksei kukaan valmista tuommoisia vois itte tuunailla vanhan näköiseksi kunhan joku näppärä vain vaikka raakalaudasta tekis..vai tekeeköhän kukaan? Tietääkö joku?:) Ihanaa aurinkoista kevään odottelua t. jaana

  VastaaPoista
 8. Ihanan valoisalta näyttää. Tuo tapetti on myös aika karkki :)

  VastaaPoista
 9. Todella raikas lopputulos! :)

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!