23. maaliskuuta 2016

Olohuoneen ruukkupuutarhan rakennus

 
Puutarhahullun päiväuni on nyt tänään ja tässä. Tiedätte tunteen, joka herää heti päivien pidentyessä. Silloin on siis mahdotonta pysyä pöksyissään. Olen yrittänyt jo kokeilla rautakangella maata ja mitata roudan syvyyttä - melko epätoivoista ;).
 
Keväthuuma täytti siis meidän olkkarin - lapsikin ystävineen taisi luulla tulleensa koulusta suoraan viidakkoon. Tämä on sitä viherterapiaa, jota tarvitaan kipeästi. Onneksi Huiskulan valikoimista ei puutu valinnan varaa. Pesää meille siis muuttivat pitämään myrtit, helmililjat, lankaköynnökset ja perunanarsissit. Pieniä puita ja risuja nostelin korostamaan puutarhani tasoja. Todellisuudessa nämä kaikki muuttavat hetken päästä puutarhaan, mutta en vain voinut taltuttaa itseäni lämpimiä päiviä odotellessa.
 
Yllätyin muuten siitä, miten hyvin lankaköynnös toimii pesänrakennuksessa. Laakeaan astiaan istutetaan ensin perunanarsissit, niiden reunamille sovitetaan muutama lankaköynnös. Lankaköynnös taipuu hauskaksi kranssiksi vadin reunamille. Sisälle pesään on helppo sovittaa pääsiäiskoristeet.
 
Kirjoitellessani täältä teille selasin inspiraatiota täältä  - suosittelen kurkkaamaan.
 
Nyt vain helmat hulmuamaan ja luuta alle - on aika Noita-Akkailla ;)
 
Ilona


Yhteistyö:Huiskula

6 kommenttia:

 1. Voi miten kaunista taas Ilona <3
  Ihanaa pääsiäistä toivottelee tämä noita-akka Espoosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi - niin kevättä ilmassa. Nyt vain kaarretaan kohti Kyöpelivuorta ;).

   Poista
 2. Ihanan keväisen vihreää, vehreää. Mukavaa pääsiäistä sinne kauneuden keskelle :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan kauniita ja tunnelmallisia kuvia... minulla on menossa olohuoneen remontointi ja etsin ideoita sinne... noi kauniit vihreät kasvit ja aseltelmat on tosi innostavia... varsinkin, kun en meinaa jaksaa odottaa, että pääsen puutarhahommiin : )
  Hyvää Pääsiäistä!!

  VastaaPoista

Ihanaa olisi lukea viestisi!